ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Russisk returopgør
14. november 2020

DELO EHF Champions League: Russisk returopgør

Søndag kl. 16 skal Odense Håndbold forsøge at revanchere resultatet fra sidste søndag, hvor CSKA Moskva vandt 27-23 over de orange. Denne gang er det på hjemmebane i Sydbank Arena, hvor der kæmpes om to vigtige point i DELO EHF Champions League.

For anden søndag i streg skal de orange møde storholdet CSKA Moskva i DELO EHF Champions League. Denne gang er det på hjemmebane i Sydbank Arena, hvor de orange skal forsøge at få revanche mod russerne, som i sidste kamp vandt 27-23 over Odense Håndbold.

Dermed er der tre point op til CSKA Moskva i gruppe B, hvor russerne ligger på andenpladsen med 11 point i seks kampe, og Odense Håndbold har indtaget fjerdepladsen med otte point i syv kampe. Det er derfor to vigtige point, hvis de orange skal blive ved med at hænge fast i toppen.

En af de russiske spillere, der spillede en flot kamp i sidste weekend, var Polina Vedekhina, som blev topscorer for CSKA Moskva med seks scoringer.

Hos de orange var det Nycke Groot, der endte som topscorer med seks mål med Lois Abbingh lige i hælene med fem scoringer.

Også målvogterne i begge ender havde en god dag i sidste weekend, hvor både Polina Kaplina og Althea Reinhardt havde mange store redninger. Dog stod Althea Reinhardt med den bedste redningsprocent på 39%, og var medvirkende til, at de orange var så godt med i hele kampen.

Om weekendens opgør siger Odense Håndbolds cheftræner UIrik Kirkely: ”Kampen i Moskva sidste søndag blev præcis lige så svær som forventet. CSKA er utroligt dygtige til duel-spillet og satte vores forsvar under maksimalt pres igennem 60 minutter med deres hurtige fødder og store fysik. Omvendt ved vi også, at vi kan komme med mere end i første kamp. Dette gælder egentlig i alle spillets faser. Vi har store forventninger til at levere en kamp på et højere niveau, og glæder os helt vildt til revanchen på søndag i Odense.”

 

Også Freja Cohrt glæder sig kampen i morgen: ”Vi ser frem til revanche mod et stærkt russisk hold, som vi på hjemmebane skal give mere modstand. Vi skal reducere vores tekniske fejl og stå imod deres individualister. Hvis vi gør det, så tror jeg på vi har en chance.”

 

Kampen spilles i Sydbank Arena kl. 16, og du kan se den på TV3 Max og Viaplay.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app