ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: returopgør i det franske
21. november 2020

DELO EHF Champions League: returopgør i det franske

Der venter returopgør mod Brest Bretagne Handball søndag eftermiddag kl. 16, hvor Odense Håndbold skal forsøge at revanchere sig efter et nederlag i det første opgør. Her har de orange især fokus på Ana Gros, som spillede en stor kamp sidst de to hold mødte hinanden.

De orange er i weekenden rejst til Frankrig, hvor Brest Bretagne Handball venter i returopgøret i DELO EHF Champions League. Her skal Odense Håndbold forsøge at revanchere sig efter et nederlag på 24-31 på hjemmebane.

Især Brest Bretagne Handballs bagspiller Ana Gros spillede en stor kamp for det franske hold, hvor hun blev kampens suveræne topscorer med hele 14 kasser. Det er derfor en spiller, de orange skal have lukket mere ned for, hvis det skal blive til en sejr i Frankrig.

I den anden ende af banen spillede den danske landsholdskeeper Sandra Toft også en god kamp, hvor hun stod med en redningsprocent på 40%.

Siden sidste opgør har Brest Bretagne Handball vundet deres to kampe mod HC Podravka Vegeta, og de ligger dermed stadig i toppen af gruppe B med 12 point. Odense Håndbold er lige efter med 10 point i lige så mange kampe. Så med en orange sejr kan de komme op på siden af det franske storhold.

Odense Håndbold rejser til Frankrig med masser af selvtillid efter en sejr over CSKA Moskva på hjemmebane i sidste weekend, og tidligere på ugen kunne de hive en storsejr hjem over topholdet Viborg HK.

Dette momentum har holdet også fokus på at holde fortæller Ulrik Kirkely: ”Vi har stort fokus på at lukke efteråret godt af inden EM-slutrunden. Vi er meget bevidste om at holde det momentum, som vi har skabt i de seneste to kampe mod CSKA og Viborg. Det bliver en rigtig stor udfordring mod et stærkt besat Brest mandskab, hvor vi skal have løst deres store fysiske styrke i duellerne og naturligvis have bedre styr på Ana Gros end vi havde i vores sidste kamp i Odense.” 

Kampen bliver spillet i Arena Brest kl. 16.00. Du kan se kampen live på TV3 Max og Viaplay.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app