ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Orange storsejr i Kroatien
18. oktober 2020

DELO EHF Champions League: Orange storsejr i Kroatien

Søndag var der kamp i DELO EHF Champions League, hvor Odense Håndbold mødte HC Podravka Vegeta fra Kroatien. Første halvleg bølgede frem og tilbage, men som kampen skred frem fik de orange overtaget på kroaterne.

Søndag var kampdag for de orange. Odense Håndbold skulle i krig mod kroatiske HC Podravka Vegeta i DELO EHF Champions League.

Odense Håndbold startede med bolden, og Rikke Iversen fik i første angreb tilkæmpet sig et straffekast, som Lois Abbingh tog sig pænt af. HC Podravka Vegeta brændte sin første chance, og de orange startede kampen med føring på 0-2. Kroaterne kom på tavlen efter godt to minutter og gjorde det til 1-2. Helena Elver var dog god til at sætte fart i de orange angreb, og Althea Reinhardt bød også ind med et par gode redninger. Efter fem minutters spil var stillingen 1-4 til Odense Håndbold.

Hjemmeholdet formåede dog at holde fast i de orange, som længere inde i halvlegen faldt lidt i tempo. Efter 12 minutter bragte HC Podravka Vegeta sig på 5-6, hvilket fik Ulrik Kirkely til at tage timeout.

Udligningen faldt efter 16 minutters spil ved stillingen 7-7. Ayaka Ikehara og Mie Højlund bragte Odense Håndbold tilbage på sporet og gjorde det til 7-9. Kampen bølgede dog frem og tilbage, og kroaterne fik igen udlignet til 10-10 med ni minutter tilbage af første halvleg.

Med få minutter tilbage af første halvleg skabte Odense Håndbold dog endnu engang et lille hul ved stillingen 11-14. Nycke Groot satte halvlegens sidste mål ind og gjorde det til 12-16, inden holdene gik i omklædningsrummet.

HC Podravka Vegeta blev de første på måltavlen i anden halvleg, men firemålsføringen til de orange var stadig intakt efter 35 minutter ved stillingen 14-18. Mie Højlund bragte Odense Håndbold foran med fem mål ved stillingen 14-19 og trak samtidig en udvisning. Kroaterne havde svært ved at finde rytmen i angrebet, og Ayaka Ikehara kunne dermed bringe de orange yderligere foran med seks ved 14-20. Det fik HC Podravka Vegetas træner til at kalde tropperne sammen.  

Snakken med spillerne hjalp dog ikke. Kroaterne lavede en teknisk fejl i det efterfølgende angreb, som Odense Håndbold udnyttede. Helena Elver scorede på kontra og gjorde det til 14-21. De orange blev altså ved med at trække fra kroaterne, og efter godt 44 minutter bragte Mie Højlund Odense Håndbold foran med ti ved stillingen 15-25.

HC Podravka Vegeta havde svært ved at finde timingen, hvilket faldt til de oranges fordel. Efter godt 19 minutter gjorde Jessica Quintino det til 15-29, og Tess Wester stod halvlegen igennem også en flot kamp og lukkede godt af i målet. Kroaterne kom ikke tilbage i kampen, og opgøret blev derfor heller ikke spændende. De orange hev sikkert sejren i land og vandt 33-17 over HC Podravka Vegeta.  

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app