ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Kamp om to vigtige point
24. oktober 2020

DELO EHF Champions League: Kamp om to vigtige point

Det franske storhold Brest Bretagne Handball kommer søndag eftermiddag på besøg i Sydbank Arena, hvor Odense Håndbold skal forsøge at hive endnu to point hjem i DELO EHF Champions League.

Søndag går det igen løs i DELO EHF Champions League, når Odense Håndbold tager imod franske Brest Bretagne Handball i Sydbank Arena. Odense Håndbold indtager lige nu andenpladsen i gruppe B, mens dagens modstander ligger på fjerdepladsen. Kun to point skiller de to hold. 

De franske kvinder har tidligere i turneringen blandt andet spillet uafgjort mod Györi Audi ETO KC og Buducnost. Det seneste opgør tabte de til gruppens nummer ét, CSKA Moskva, med cifrene 28-30.

Sidste sæson nåede holdet til kvartfinalerne, inden turneringen blev aflyst på grund af COVID-19. Sidst Odense Håndbold deltog i DELO EHF Champions League i 2018-2019, vandt de orange over Brest Bretagne Handball både ude og hjemme med cifrene 29-24 og 28-24.

I den franske trup finder man blandt andet den danske landsholdskeeper Sandra Toft, som har spillet i den franske storklub siden 2019. Derudover råder holdet over den stærke slovenske landsholdsspiller Ana Gros, som lige nu er holdets suveræne topscorer med 34 mål i de første fem kampe. På holdkortet finder man også mange landsholdsspillere, hvoraf størstedelen spiller for det franske landshold. Blandt andet Coralie Lassource og Kalidiatou Niakate har været godt skydende med henholdsvis 17 og 16 scoringer.

Om søndagens opgør fortæller cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely: ”Brest er et fantastisk hold med spillere fra allerøverste hylde med stor erfaring i internationale kampe på højeste niveau. De har to dygtige målmænd samt Isabelle Gulldén som playmaker og Ana Gros og Djurdjina Jaukovic som skytter. Det er blot et lille udpluk af et hold besat af rigtig dygtige spillere på alle pladser. Det bliver spændende, om vores forsvar kan stå for det store tryk og den store fysik, som Brest helt sikkert kommer med. Vores timing, vurderinger i kontra og angrebsspil skal ramme højeste niveau for at vinde kampe som disse. Vi glæder os helt vildt til den her opgave, som er en af mange i denne spændende tid for vores hold.”

Der er lagt op til et spændende opgør om to vigtige point i gruppen. Kampen fløjtes i gang kl. 16.00 og kan ses på TV3 Max og Viaplay. Du kan også se kampen på ehfTV.

Se kampen på ehftv

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app