ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Kamp i Kroatien
17. oktober 2020

DELO EHF Champions League: Kamp i Kroatien

Det er igen tilbage til DELO EHF Champions League i weekenden, når Odense Håndbold tørner sammen med kroatiske HC Podravka Vegeta. De orange er rejst til Kroatien, hvor de skal forsøge at tage to point med hjem til Odense.

Efter en sejr onsdag over Herning-Ikast Håndbold skal Odense Håndbold endnu engang på udebane i DELO EHF Champions League. Denne gang er de draget til Kroatien, hvor HC Podravka Vegeta venter.

Det kroatiske hold vandt sit første opgør i turneringen over Buducnost med 29-26, men har siden tabt til Györi Audi ETO KC og senest til BV Borussia 09 Dortmund med cifrene 25-26. De har dermed blot to point i tre kampe og indtager i øjeblikket femtepladsen i gruppe B. I sæsonen 2019-2020 spillede kroaterne Women’s EHF Cup, hvor de nåede semifinalerne, inden turneringen blev aflyst på grund af COVID-19. Her skulle holdet ellers have mødt Herning-Ikast Håndbold, som vi kender fra den danske liga.

I den kroatiske liga ligger holdet lige nu nummer ét, og HC Podravka Vegeta har tidligere vundet det kroatiske mesterskab 25 gange.

En spiller, de orange skal være opmærksomme på, er den angolanske bagspiller Azenaide Danila Jose Carlos, der er topscorer for HC Podravka Vegeta med 19 scoringer. Hun er stærkt forfulgt af Lamprini Tsakalou, der har nettet 15 gange. Foruden disse to spillere råder holdet over en stor del kroatiske landsholdsspillere.

Om søndagens kamp siger cheftræner i Odense Håndbold Ulrik Kirkely: ”Det bliver en ekstremt vigtig kamp i vores pulje. HC Podravka Vegeta er også kommet godt fra start i turneringen, så jeg tror, det bliver en rigtig tæt kamp på en svær udebane i Kroatien. Det er en kamp, hvor vi skal turde at løbe en masse, og jeg tror, at hvis vi kan løbe med dem, så står vi også stærkt mod dem.”

Lois Abbingh tilføjer: ”Vi er selvfølgelig supermotiverede til at vinde kampen, efter vi tabte i Györ i sidste weekend. Jeg tror, det er vigtigt, at vi giver alt, hvad vi har for at vinde. Jeg ved selvfølgelig, det bliver en svær kamp i Kroatien, men jeg tror vi har gode chancer for at vinde, hvis vi spiller op til vores bedste.”

Kampen bliver spillet i Kroatien i Sports Hall Fran Galovic. Du kan se opgøret live på TV3 Max og Viaplay, når den bliver fløjtet i gang søndag kl. 16.00.  

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app