ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange slutter 2020 med et nederlag i Esbjerg
30. december 2020

De orange slutter 2020 med et nederlag i Esbjerg

Der var lagt op til en brag af en håndboldkamp, da Odense Håndbold i går havde taget turen til Vestjylland for at møde Team Esbjerg i Blue Water Dokken. Det var en tæt kamp hele vejen igennem, som desværre endte med en marginal sejr til Team Esbjerg på 29-28.

Det var to tændte hold, der var klar til kamp efter en lang landsholdspause uden kampe i Bambusa Kvindeligaen i december. De forsvarende mestre fra Team Esbjerg kom godt fra start og kom foran 2-0, efter to minutters spil.

Herefter gik det hurtigt med to velspillende fløje, der sendte bolden i mål hver især, og udlignede til 2-2. Herefter var kampen præget af hurtigt spil og gode aktioner i begge ender, som udløste tre straffekast til Team Esbjerg og 5 straffekast til Odense Håndbold i første halvleg.

Det var en første halvleg, hvor der fra Odense Håndbolds side kom mange mål fra fløjspillerne. Især var Freja Cohrt skarp med 4 mål på 4 forsøg, og på den anden fløj spillede Ikehara også en flot første halvleg.
Holdene fulgtes ad hele første halvleg, hvor stillingen skiftevis var uafgjort og plus en til Odense Håndbold. Odense Håndbold går til pause med en føring på 15-16.

I anden halvleg kom Team Esbjerg igen godt fra start, og to hurtige scoringer af Mette Tranborg og Sanna Solberg ændrede stillingen til 17-16 til Team Esbjerg. Odense Håndbold kom stærkt igen og med to scoringer i træk bragte de sig igen foran ved stillingen 17-19.

Team Esbjerg satte i starten af anden halvleg Rikke Granlund på banen, som gjorde ondt på de orange. Rikke gravlund fik lukket godt ned i målet, og efter 40 minutters spil kom Team Esbjerg foran med 21-20.
Efterfølgende fulgtes de to hold ad indtil slutningen af kampen, hvor Mette Tranborg smed bolden helt op i krogen med 15 sekunder igen.

Dette fik Ulrik Kirkely til at tage en timeout for Odense Håndbold, og herefter går de orange på banen for at spille 7 mod 6. Desværre for Odense Håndbold var aftalerne ikke på plads, og de orange fik ikke afsluttet.

Althea Reinhardt stod en god kamp og ender med en redningsprocent på 38%, men det var desværre ikke nok til at slå de forsvarende mestre fra Team Esbjerg.
Kampens topscorer blev Lois Abbingh med 7 mål.

Næste kamp er søndag den 3. januar, hvor Vendsyssel Håndbold gæster Odense Idrætshal. Kampen bliver livestreamet på facebook kl. 15.00.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app