ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange sikrede sejren i sidste sekund
03. september 2020

De orange sikrede sejren i sidste sekund

Det blev en tæt affære, da Odense Håndbold onsdag var på besøg i Gråkjær Arena, hvor de tørnede sammen med Holstebro Håndbold. Efter en straffescoring af Nycke Groot med otte sekunder tilbage af kampen kunne de orange rejse hjem til Fyn med to point i tasken og en sejr på 23-22.

Odense Håndbold havde onsdag aften atter taget turen til Jylland, hvor de i tredje runde af Bambusa Kvindeligaen skulle spille mod Holstebro Håndbold.

Kampen startede fint for de orange, som efter tre minutters spil bragte sig foran 0-2 efter en scoring af Mie Højlund. Herefter fik begge hold dog svært ved at score, og der blev blandt andet brændt flere straffekast i begge ender af banen. Der skulle gå hele 12 minutter, før der igen kunne tilkendes mål i kampen. Holstebro Håndbold scorede sit første mål i kampen på straffekast til stillingen 1-2.

Kort efter sendte Odense Håndbold bolden i mål to gange i streg og bragte sig dermed foran 1-4, efter haluret havde rundet 15 minutter. Derefter blev det dog Holstebro Håndbolds tur til at få succes med scoringerne, og med tre scoringer i streg havde de halet ind på de orange og udlignet til 4-4.

De orange spillede sig igen til et forspring på 5-7, som hjemmeholdet igen fik indhentet ved stillingen 8-8. Inden der blev fløjtet til pause, nettede Odense Håndbold to gange og gik dermed fra banen foran 8-10 efter en målfattig første halvleg.

Anden halvleg startede med en bolderobring af Kamilla Larsen, hvorefter Ayaka Ikehara hurtigt scorede et kontramål i den anden ende til 8-11. Syv minutter senere lykkedes det dog Holstebro Håndbold at udligne endnu engang til 13-13, og spændingen var dermed intakt.

De orange forsøgte flere gange at ryste hjemmeholdet af sig, men Holstebro Håndbold blev ved med at indhente det orange forspring. Stillingen gennem anden halvleg var blandt andet 15-15, 18-18 og 20-20, inden Holstebro Håndbold efter 54 minutters spil for første gang i kampen bragte sig foran ved 21-20.

Odense Håndbold holdt hovedet koldt og bragte endnu en gang føringen over til orange fordel efter en scoring af Rikke Iversen til 21-22. Det afholdt dog ikke hjemmeholdet fra at score, og med 40 sekunder tilbage blev der udlignet til 22-22. Det blev dermed en nervepirrende afslutning. Med under 10 sekunder tilbage, kæmpede Mie Højlund sig et straffekast, som Nycke Groot udnyttede. Med en redning af Tess Wester få sekunder før tid hev Odense Håndbold sejren i land. Kampen endte 22-23 til de orange.

Topscoreren i kampen blev Andrea West Bendtsen fra Holstebro Håndbold med 11 mål. Fra Odense Håndbold kunne Nycke Groot og Mie Højlund dele æren, da de hver nettede fem gange.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app