ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange sejrede igen
08. oktober 2020

De orange sejrede igen

Onsdag var der ligakamp på programmet for Odense Håndbold. Modstanderen i syvende runde var Skanderborg Håndbold, som de orange besejrede knebent efter en tæt kamp.

Onsdag havde de orange taget turen til Jylland, hvor Skanderborg Håndbold ventede i syvende runde af Bambusa Kvindeligaen.  

I de første minutter fulgtes de to hold pænt ad. Skanderborg Håndbold fik dog skabt et lille hul godt ti minutter inde i halvlegen ved stillingen 6-4, hvilket fik Ulrik Kirkely til at kalde tropperne sammen. De orange havde svært ved at finde rytmen og få bolden i kassen, og Skanderborg Håndbold øgede derfor også føringen yderligere til 7-4 og 8-4. Odense Håndbold fik svaret igen og bragt sig på 8-7, inden det blev hjemmeholdets tur til at tage timeout.

Efter flere tekniske fejl fra de orange, fik hjemmeholdet herefter igen skabt et hul ved stillingen 12-7. Sara Hald brød en længere scoringspause og gjorde det til 12-8, men tættere kom Odense Håndbold ikke på Skanderborg Håndbold i første halvleg. Firemålsføringen holdt halvlegen ud, og de to hold gik dermed i omklædningsrummet ved stillingen 16-12.

Odense Håndbold kom bedst fra start i anden halvleg og fik hurtigt reduceret til 16-15. Skanderborg Håndbolds fandt først vej til netmaskerne godt seks minutter inde i halvlegen og gjorde det til 17-15. De orange svarede dog hurtigt igen, og udligningen faldt ved 17-17 efter 38 minutters spil.  

I den efterfølgende periode skiftedes holdene til at bytte mål. Efter en teknisk fejl fra Skanderborg-holdet fik Odense Håndbold bragt sig foran ved scoring af Angelica Wallén, som gjorde det til 20-21. Anne Cecilie La Cour og Freja Cohrt øgede efterfølgende den orange føring til 20-22 og 20-23, og med ti minutter tilbage af kampen var den orange tremålsføring intakt ved stillingen 21-24.

Skanderborg Håndbold havde dog ikke tænkt sig at give op. Med tre minutter igen fik hjemmeholdet bragt spændingen tilbage i kampen efter en scoring til 24-26. Ulrik Kirkely tog timeout med to minutter tilbage, men det blev til en brændt orange chance i det efterfølgende angreb. Skanderborg Håndbold fik scoret i den anden ende af banen til 25-26 med halvandet minut igen. En kendelse for passivt spil ramte de orange, og Skanderborg Håndbold havde dermed muligheden for at udligne i de døende sekunder af kampen. Muligheden glippede dog for hjemmeholdet, og Odense Håndbold kunne dermed tage to point med hjem efter en kneben sejr på 25-26.

Topscorer i kampen blev Skanderborg Håndbolds Sofia Deen, som nettede syv gange. Orange topscorer blev Freja Cohrt, som scorede fem gange.

Næste kamp venter allerede på lørdag den 10. oktober, hvor de orange møder de mangedobbelte Champions League-mestre Györi Audi ETO KC. Denne kamp spilles kl. 18.00 og vises på TV3 Sport.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app