ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Anne Mette Pedersen indstiller karrieren, og Susanne Madsen stopper i Odense Håndbold efter denne sæson
26. februar 2020

Anne Mette Pedersen indstiller karrieren, og Susanne Madsen stopper i Odense Håndbold efter denne sæson

Den tidligere, danske landsholdsfløj Anne Mette Pedersen indstiller karrieren efter denne sæson. Når sæsonen er forbi, bliver det også et farvel til bagspiller Susanne Madsen.

Odense Håndbolds højre fløj og tidligere landsholdsspiller Anne Mette Pedersen har valgt at indstille karrieren efter denne sæson.

Om karrierestoppet fortæller Anne Mette Pedersen: ”Jeg har haft nogle hårde år med for meget genoptræning og for lidt tid på halgulvet. Hele efteråret har jeg kæmpet for at komme tilbage på banen, men mellem jul og nytår gik det galt igen. Derfor føler jeg ikke jeg har et valg mere. Min krop fortæller mig, at jeg skal stoppe nu”

Højre fløjen fortsætter: ”Det blev desværre ikke det eventyr, jeg drømte om i Odense Håndbold. Jeg blev skadet, før det hele næsten var begyndt. Endnu en skade i samme knæ. Jeg må desværre indse og prøve at acceptere, at min krop ikke kan spille håndbold på topplan mere. Det er sindssygt svært at vælge den sport, det liv og den hverdag fra, men jeg kan og vil ikke udsætte mit knæ for mere.”

Anne Mette Pedersen afslutter: ”Jeg er ekstremt taknemmelig for alt det, jeg har oplevet, og alle de mennesker, jeg har mødt gennem håndbolden.”

Anne Mette Pedersen er 27 år og kommer oprindeligt fra Galten. Højre fløjen spillede i FCM Håndbold fra 2009-2012, hvorefter hun skiftede til Ringkøbing Håndbold. Her spillede hun indtil 2013, hvorefter hun drog videre til København Håndbold. I 2017 vendte hun tilbage til Jylland og Herning-Ikast Håndbold, inden hun i 2019 skiftede til Odense Håndbold.

En anden spiller, som Odense Håndbold tager afsked med efter sæsonen 2019-2020, er Susanne Madsen, der ikke får forlænget sin kontrakt.

Om tiden i Odense Håndbold fortæller Susanne Madsen: ”I de fire sæsoner jeg har været en del af Odense Håndbold, er der sket meget både i forhold til ambitioner og niveau, og det har været fedt at være en del af den positive udvikling. Jeg vil gøre alt for, at vi som hold kan hive endnu en medalje hjem i denne sæson. Det vil være et godt punktum for mig og min tid i Odense.”

Susanne Madsen er 28 år og har spillet i den orange trøje siden 2016. Bagspilleren har en fortid i Team Esbjerg, GOG og SønderjyskE. Sammen med GOG vandt hun DM-guld som U18. Susanne Madsen gik på barsel i sommeren 2019.

Administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, udtaler: ”Vi er kede af det på Anne Mettes vegne, da det naturligvis har været en svær beslutning for hende at tage. Selvom det ikke blev til nogen kampe i den orange trøje, har hun bidraget positivt til holdet. Susanne betragter vi som en rigtig Odense-pige, og hun skal have stor ros for hendes indsats i den orange trøje. Vi ønsker begge spillere al muligt held og lykke i fremtiden.”

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app