ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Women’s EHF Cup: Odense Håndbold er sikkert videre til tredje kvalifikationsrunde
13. oktober 2019

Women’s EHF Cup: Odense Håndbold er sikkert videre til tredje kvalifikationsrunde

Lørdag eftermiddag blev der spillet returopgør i Women’s EHF Cup, hvor Odense Håndbold igen skulle op imod DHC Slavia Praha. Der blev spillet i højt tempo og med stor koncentration, og de orange gik fra opgøret med en storsejr på 38-14. Odense Håndbold er dermed videre i turneringen.

Af Nadja Bloch

Lørdag eftermiddag skulle der igen spilles international håndbold i Otterup Idrætscenter, da Odense Håndbold spillede returopgør mod DHC Slavia Praha. 536 tilskuere var mødt op i hallen, og også Inferno var mødt talstærkt op og var med til at skabe god stemning.

Det var også et Odense-hold, der var klar fra start, og som bragede afsted i de første minutter. Odense Håndbold var stærke i begge ender og kunne også holde gæsterne fra Tjekkiet fra scoringer i over 11 minutter.

Derimod havde der været gang i scoringerne i den anden ende, og Kathrine Heindahl bragte med en scoring på kontra de orange foran 11-1. Det gode spil blev ved resten af halvlegen, hvor især Kathrine Heindahl og Nathalie Hagman fik sendt nogle bolde ind bag den tjekkiske målvogter. I Odense Håndbolds mål stod Althea Reinhardt også en flot halvleg, hvor hun bl.a. tog tre straffekast og en masse skud ude bagfra. Derfor gik de orange da også til pause foran 21-6 efter de første 30 minutter.

 I anden halvleg blev der på ingen måde slappet af fra de oranges side. Odense Håndbold blev fortsatte i det høje tempo og havde forholdsvis let ved at finde vej gennem det tjekkiske forsvar. Især indspil til stregen fungerede godt, og også kontraspillet gav mange scoringer. I midten af anden halvleg var stillingen 31-9 til Odense Håndbold.

I den anden ende stod den orange defensiv også tæt sammen, og DHC Slavia Praha havde svært ved at komme til afslutninger. De fik dog udnyttet deres straffekast, og derfor satte de også lidt flere scoringer ind i den sidste halvdel af halvlegen. Kampen sluttede med en scoring af Nadia Offendal, som sendte bolden i nettet til 38-14, og en storsejr var en realitet. 

Topscorerne i kampen blev Kathrine Heindahl og Tereza Pokorna med hver syv scoringer. De to sejre betyder, at Odense Håndbold nu er videre i Women's EHF Cup og klar til tredje kvalifikationsrunde. 

Næste hjemmekamp venter den 25. oktober, hvor TTH Holstebro kommer på besøg i Odense Idrætshal. Billetter til denne kamp kan købes her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app