ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
To point og sejr i Viborg
04. september 2019

To point og sejr i Viborg

Sæsonens første to point tikkede ind på kontoen tirsdag, da Odense Håndbold på udebane besejrede Viborg HK. I første halvleg havde de orange svært ved at finde vej til målet, men Odense Håndbold vågnede op til dåd og kæmpede sig til en sejr.

Efter et nederlag til sidste sæsons guldvindere fra Team Esbjerg i første runde af HTH Ligaen, var de orange klar til en ny kamp tirsdag. Modstanderen i anden runde var Viborg HK, som gik ind til kampen med god selvtillid efter en storsejr over Skanderborg Håndbold på 13-26 i første runde af ligaen. 

Odense Håndbold havde i starten af kampen svært ved at finde vej til netmaskerne. Viborg HKs målmand Anna Kristensen havde godt styr på de orange og sørgede for at holde Odense Håndbold på blot to scoringer i løbet af kampens første 14 minutter. Selvom Viborg HK heller ikke scorede mange mål i det første kvarter, havde hjemmeholdet dog lettere ved at spille sig igennem det orange forsvar og kunne bringe sig foran 5-2.  

Efter en orange timeout fik Odense Håndbold dog fat. Gode mål af Trine Østergaard, Nycke Groot, Nadia Offendal og Mie Højlund var med til at indhente Viborg HKs føring og efter godt 24 minutters spil havde de orange udlignet til stillingen 8-8. Kort efter kom de orange også i front, og de to hold gik til pause ved stillingen 10-12 til Odense Håndbold.

I anden halvleg bragede de orange videre. Fire mål på lidt over tre minutter sikrede en komfortabel føring til Odense Håndbold på 10-16, som de orange formåede at udbygge og holde kampen ud. Odense Håndbold sikrede sig dermed sæsonens første to point, da der efter 60 minutter stod 23-31 til de orange på måltavlen i VIBOCOLD Arena.

Topscorere i kampen blev Viborg HKs Laura Damgaard og Kristina Jørgensen, som hver nettede seks gange. Orange topscorere blev Stine Jørgensen, Ingvild Bakkerud og Nathalie Hagman med hver fem mål.

Næste opgave for Odense Håndbold venter allerede fredag den 6. september, hvor Randers HK gæster Odense Idrætshal. Kickstart weekenden med tophåndbold og tag med til kamp. Billetter kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app