ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Tæt kamp endte med endnu en sejr
31. januar 2019

Tæt kamp endte med endnu en sejr

Odense Håndbold spillede onsdag mod oprykkerne fra Skanderborg Håndbold. Inden kampen var de orange udnævnt som storfavoritter, men sejren over skanderborgenserne blev først sikret med få sekunder tilbage af kampen.

Onsdag aften skulle de orange i krig for 19. gang i ligaen i denne sæson, og modstanderen var Skanderborg Håndbold. På papiret var det en kamp, som Odense Håndbold skulle vinde, men det skulle vise sig, at det blev nemmere sagt end gjort.

Første halvleg startede ellers fint for de orange. Efter godt syv minutters spil var stillingen 2-5 til Odense Håndbold til trods for enkelte fejl. Tremålsføringen holdt halvvejs inde i første halvleg, hvorefter de orange begyndte at øge føringen. Kathrine Heindahl gjorde det til 5-9, og Suzanne Bækhøj gjorde det til 6-11.

Det fik dog skanderborgenserne til at vågne, og hjemmeholdet fik efterfølgende barberet femmålsføringen ned til en tomålsføring ved stillingen 10-12 til Odense Håndbold. Efter et mål fra begge hold kaldte Jan Pytlick de orange tropper sammen. Snakken med spillerne fik spillet til at fungere igen, og femmålsføringen var igen en realitet ved halvleg. De to hold gik til pause ved stillingen 13-18 til Odense Håndbold.

I anden halvleg startede Odense Håndbold med at øge føringen til 13-19. Det lignede, at de orange kunne leve op til favoritværdigheden, men herefter indtraf fejlene på stribe.

Flere brændte straffe, fejlafleveringer og skud på stolpen bragte Skanderborg Håndbold tilbage i kampen. Efter ti minutters spil i anden halvleg var Odense Håndbold blot foran med et enkelt mål, og udligningen til 21-21 kom blot få minutter efter.

Med et kvarter tilbage bragte Skanderborg Håndbold sig også foran, og kampen var vendt på hovedet. Skanderborgenserne kom foran med to ved stillingen 24-22. Selvom fejlene fortsatte på det orange hold, kunne Odense Håndbold udligne til 24-24.

Holdene skiftedes herefter til at bytte mål, og med to minutter tilbage af kampen bragte de orange sig foran med et enkelt mål. Tess Wester tog herefter en bold, og Odense Håndbold havde dermed mulighed for at bringe sig foran med to med ca. halvandet minut igen. Muligheden glippede, og i stedet kunne dommerne fløjte for passivt spil. Med tyve sekunder tilbage udlignede Skanderborg Håndbold til 27-27.

Den helt store overraskelse udeblev. Mette Tranborg sikrede med to sekunder tilbage sejren og sendte bolden i netmaskerne til slutresultatet 27-28 til Odense Håndbold.

Topscorer i kampen blev Skanderborg Håndbolds Mette Nielsen med otte mål. Topscorer hos Odense Håndbold blev Trine Østergaard, der nettede fem gange.

Næste opgave for den orange hær venter mandag den 4. februar, når Odense Håndbold møder København Håndbold på udebane i Women’s EHF Champions League. Næste hjemmekamp er den 6. februar, hvor Ringkøbing Håndbold kommer på besøg i den orange hule. Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app