ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Sølv til de orange ved Santander Final4
29. december 2019

Sølv til de orange ved Santander Final4

Håndboldweekenden i Holstebro er overstået. Odense Håndbold tog sølvmedaljer med hjem til Fyn.

Kvindernes Santander Final4 2019 er nu overstået, og håndboldfesten i Gråkjær Arena Holstebro er lukket ned.

De medrejsende fans fra Odense gjorde en flot indsats udenfor banen og vandt overbevisende aktiviteterne i forhallen og dermed fandysttrofæet. Helt sådan gik det ikke til inde på håndboldbanen.

I semifinalen startede det godt for de orange. Odense Håndbold stod overfor København Håndbold og kom godt fra start med en føring på fire mål ved pausen. I anden halvleg kom de orange også foran med fem, inden København Håndbold gjorde comeback og bragte sig foran i kampens afgørende minutter. De orange tvang dog københavnerne ud i forlænget spilletid med en udlignende scoring i de sidste sekunder. I den forlængede spilletid trak Odense Håndbold det længste strå og kæmpede sig videre til finalen med cifrene 26-25.

I finalen ventede Herning-Ikast Håndbold, som vandt 21-18 over TTH Holstebro i den anden semifinale. Odense Håndbold har haft svært ved at tackle midtjyderne i de seneste opgør. De orange tabte bl.a. sidste sæsons semifinaler til Herning-Ikast Håndbold og har også tabt det første interne ligaopgør i denne sæson. Der skulle altså tages revanche søndag, da de to hold igen stod ansigt til ansigt i endnu et vigtigt opgør. Odense Håndbold kom da også godt fra start med en føring på 3-1, men Herning-Ikast Håndbold fik hurtigt elimineret forspringet. En storspillende Sabine Englert og en godt skydende Helene Fauske gjorde ondt på Odense Håndbold, som måtte gå i omklædningsrummet ved stillingen 9-20 til Herning-Ikast Håndbold. De orange fik ikke styr på midtjyderne i anden halvleg, og sejren kom aldrig inden for rækkevidde. Det blev dermed Herning-Ikast Håndbold, der tog pokaltitlen og guldet, mens Odense Håndbold fik sølv.

Den 2. januar rejser de orange sig igen. En hård kamp venter, når Odense Håndbold atter drager mod Jylland, hvor de skal i krig mod Team Esbjerg. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app