ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Til kamp mod TTH Holstebro
15. februar 2019

Optakt: Til kamp mod TTH Holstebro

I weekenden venter endnu et opgør i HTH Ligaen. Odense Håndbold spiller mod TTH Holstebro, der kæmper om en plads i slutspillet.

Lørdag kommer TTH Holstebro på besøg i Odense Idrætshal i den 22. runde af HTH Ligaen.  

Topscorer fra gæsteholdet er Inger Smits, der ligger nummer 11 på topscorerlisten i HTH Ligaen. Inger Smits er samtidig nummer to på flest assists i ligaen – kun overgået af Trine Knudsen fra Skanderborg Håndbold. En anden TTH-profil er fløjspilleren Mathilde Hylleberg, der tilbage i december fik debut på det danske A-landshold ved kvindernes EM i Frankrig.

TTH Holstebro ligger lige nu nummer ni i ligaen med 16 point. Placeringen i tabellen er lige akkurat uden for de eftertragtede pladser i slutspillet, som TTH Holstebro kæmper om. Heldigvis for TTH Holstebro er slutspillet ikke langt udenfor rækkevidde. Holdet jagter Viborg HK, der ligger nummer otte med 18 point og Silkeborg-Voel KFUM, der ligger nummer syv med 19 point. Udover kampen i morgen er der fire runder tilbage af grundspillet, inden slutspillet skydes i gang, og TTH Holstebro har altså rig mulighed for at hente de sidste sejre, som der skal til for at avancere til slutspillet.

Sejre har der dog ikke været mange af den seneste måned for TTH Holstebro. Senest har holdet tabt stort til Team Esbjerg med cifrene 23-36, og holstebroerne har også måtte erkende nederlag til Aarhus United, Nykøbing F. Håndboldklub og Ajax København. Seneste sejr for TTH Holstebro var den 16. januar, hvor holdet slog Silkeborg-Voel KFUM med cifrene 25-29.

Netop Silkeborg-Voel KFUM slog Odense Håndbold også i den seneste runde i ligaen. Sejren over midtjyderne blev den 21. i rækken i ligaen i denne sæson, og de orange går altså ind til opgøret mod TTH Holstebro mod god selvtillid.

Det seneste opgør mellem de to hold var i HTH Ligaens 9. runde. I den omvendte kamp vandt de orange i et målrigt opgør med cifrene 27-34. TTH Holstebro var ellers længe med i kampen, men Odense Håndbold trak fra i den sidste del af anden halvleg, hvorefter TTH Holstebro måtte se sig slået.

Resultatet fra det sidste møde må gerne gentage sig lørdag, så de orange kan hente den 22. ligasejr i denne sæson. Kampen fløjtes i gang kl. 16.00 og spilles i Odense Idrætshal. Hvis du ikke allerede har sikret dig din billet til lørdagens opgør, så kan du gøre det lige her.

Kommer du ikke i hallen, kan du følge kampen på vores Facebook-side eller på Tophaandbold.dk under livescore.

Husk også de oranges næste hjemmekamp den 27. februar, hvor Aarhus United gæster den orange hule. Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app