ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Til kamp i smilets by
29. oktober 2019

Optakt: Til kamp i smilets by

Onsdag drager de orange mod smilets by, hvor Aarhus United venter i 11. runde af HTH Ligaen. Vinder Odense Håndbold opgøret, sikrer de orange sig den sjette ligasejr på stribe.

Der er ikke meget tid til hvile mellem kampene. Fredag vandt de orange over TTH Holstebro, og onsdag går det igen løs i HTH Ligaen, hvor Odense Håndbold nu skal til Jylland og spille mod Aarhus United.

Aarhus United ligger lige nu i midten af tabellen i HTH Ligaen med 11 point efter 10 kampe. Odense Håndbold ligger med sine 16 point på en delt andenplads sammen med Herning-Ikast Håndbold. De orange er stærkt forfulgt af Silkeborg-Voel KFUM, der har 15 point, og København Håndbold og Viborg HK, der begge har 14 point. Det er altså tæt i toppen, og to point vil lune godt i tabelregnskabet for Odense Håndbold.  

Sidste sæson havde de orange dog svært ved at styre aarhusianerne. I det første interne opgør på udebane i 2018/2019 vandt de orange knebent 26-25, og i hjemmekampen blev det til et nederlag på 24-27. En af de spillere, der kan drille de orange i denne sæson, er Helena Elver, der lige nu er nummer tre på listen over flest assists i ligaen. På aarhusianernes holdkort står også Celine Lundbye, der er topscorer for de lyseblå. Odense Håndbold støder også ind i en gammel kending – nemlig Bo Rudgaard, der i sidste sæson var assistenttræner for de orange, og som altså nu er assistenttræner i Aarhus United.

Der bliver kamp til stregen om de to point, når holdene løber på banen onsdag. Kampen fløjtes i gang kl. 18.30, spilles i Ceres Park og vises på TV 2 Sport. Der er gratis entré til opgøret, så der er også god grund til selv at tage til Aarhus og kæmpe med på lægterne.

Husk, at du kan købe billetter til efterårssæsonens sidste to hjemmekampe hhv. den 6. og 10 november. Den 6. november krydser de orange klinger med EH Aalborg, og billetter til denne kamp kan købes her.  Den 10. november er det ESBF Besançon fra Frankrig, der står for skud i tredje kvalifikationsrunde i Women’s EHF Cup. Billetter til dette opgør købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app