ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Sidste kamp i grundspillet
12. marts 2019

Optakt: Sidste kamp i grundspillet

Onsdag er der fuld spillerunde i HTH Ligaen. Alle møder alle, når sidste runde i grundspillet skal afvikles. For Odense Håndbolds vedkommende kommer Ajax København på besøg i Odense Idrætshal.

Odense Håndbold byder onsdag Ajax København indenfor i den orange hule til sæsonens sidste kamp i HTH Ligaens grundspil.

Ajax København ligger lige nu på en tiendeplads i ligaen med 14 point. Det er samme pointtal som Randers HK og Skanderborg Håndbold, der ligger på hhv. en 12. og 13. plads i ligaen, og i bunden af tabellen er der altså skarp konkurrence om pointene. Hverken Ajax København, Randers HK eller Skanderborg Håndbold har dog mulighed for at spille sig ind i slutspillet, da der med kun én runde tilbage er langt op til TTH Holstebro og Silkeborg-Voel KFUM, som begge med 19 point på 8. og 9. pladsen kæmper om den sidste plads i slutspillet.

Holdene, som er placeret på en 9., 10., 11., 12. og 13. plads skal spille kvalifikationsspil om at blive i ligaen. Dette er dog ikke noget, som Odense Håndbold behøver at bekymre sig om. De orange er sikret førstepladsen i grundspillet og går ind til slutspillet med to point i bagagen. Du kan blive klogere på slut- og kvalifikationsspillet på Tophaandbold.dk.

Sidst Ajax København og Odense Håndbold mødte hinanden var tilbage i november måned. I daværende kamp kom den orange trup hurtigt foran, og Ajax København måtte derfor kæmpe sig igennem en kamp, hvor de konstant var bagud. Kampen endte med en sikker sejr til Odense Håndbold med cifrene 20-26.

Denne succes må gerne gentage sig i morgen, når det sidste grundspilsopgør fløjtes i gang kl. 19.30.

Der er stadig ledige pladser i hallen, så tag med til kamp og blev en del af festen. Billetter kan købes her.

Du kan følge opgøret live på vores Facebook-side, når kampen går i gang. Kampen bliver ikke vist i tv, men da der er fuld spillerunde, viser TV 2 Sport klip fra de forskellige kampe. 

Husk også, at billetsalget til kvartfinalen mod Györ i Women’s EHF Champions League starter torsdag den 14. marts kl. 10.00. Billetterne sættes til salg her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app