ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Aarhus United kommer på besøg
26. februar 2019

Optakt: Aarhus United kommer på besøg

Endnu en kamp venter i HTH Ligaen onsdag, når ligaens nummer seks gæster Odense Idrætshal - Aarhus United kommer på besøg i den orange hule.

Når Aarhus United kommer på besøg onsdag, er det grundspillets tredjesidste kamp. Både Odense Håndbold og Aarhus United hold har sikret sig en plads i slutspillet. Kun Aarhus Uniteds placering i grundspillet kan ændre sig i de sidste tre runder af HTH Ligaens grundspil.

Aarhus United ligger lige nu nummer seks i HTH Ligaen efter 23 kampe. Holdet har 25 point på kontoen og nærmeste modstandere i tabellen er Herning-Ikast Håndbold, der ligger nummer fem med 34 point, og Viborg HK, der ligger nummer syv med 22 point. Med tre runder tilbage af grundspillet har Aarhus United ikke mulighed for at nå Herning-Ikast Håndbold. Til gengæld kan aarhusianerne blive indhentet af Viborg HK, hvis viborgenserne vinder og Aarhus United taber de sidste runder.

Aarhus United har haft en fin sæson og spillede i første halvsæson lige op mod Nykøbing F. Håndboldklub og vandt over Team Esbjerg med cifrene 23-26. I det første interne opgør mellem Odense Håndbold og Aarhus United var det de orange, der efter en tæt og intens kamp løb afsted med sejren. Odense Håndbold havde ellers været foran det meste af anden halvleg, men smed en føring på fire mål i de sidste minutter. Heldigvis kunne Aarhus United ikke få den sidste bold i målet, og kampen endte dermed 25-26 til Odense Håndbold. 

Topscorer for Aarhus United er Celine Lundbye Kristiansen, som har nettet 102 gange for aarhusianerne i denne sæson. Celine Lundbye Kristiansen ligger på en sjetteplads over topscorere i HTH Ligaen.

Kampen fløjtes i gang kl. 19.30 og spilles i Odense Idrætshal. Har du ikke købt billet til kampen, kan du gøre det her.

Kampen vises ikke i tv, men du kan følge den live på Tophaandbold.dk og på vores Facebook-side.

Odense Håndbolds naboer på Odense Stadion, OB, spiller kamp samme dag kl. 19.00. Der kan derfor opstå udfordringer i forhold til at finde en parkeringsplads, hvis man kommer til hallen i bil. Vi opfordrer til, at man kommer i god tid eller tager alternative transportmidler i brug på dagen.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app