ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold tabte i København
14. november 2019

Odense Håndbold tabte i København

Onsdag var der fuld spillerunde i HTH Ligaen. De sidste ligakampe inden julepausen blev afviklet, og Odense Håndbold sluttede desværre af med et nederlag til København Håndbold.

Foto: Dan Eugen Photography

Der var lagt op til et brag af en håndboldonsdag, da der var fuld spillerunde i HTH Ligaen. Alle hold var i krig, og i Frederiksberg Hallerne var Odense Håndbold oppe imod København Håndbold.

Kampen startede i højt tempo. København Håndbold havde nemt ved at spille sig igennem det orange forsvar og kom til flere frie chancer, der gav mål til hjemmeholdet. Selvom der var problemer i forsvaret, bed de orange sig fast i hælene på københavnerne med gode angrebsåbninger i den modsatte ende af banen. Der blev scoret mange mål - efter de første otte minutter var stillingen 8-6 til hjemmeholdet.

København Håndbolds gode spil fortsatte resten af halvlegen. Selvom Althea Reinhardt bød ind med redninger, trak hjemmeholdet yderligere fra Odense Håndbold. Med godt fire minutter tilbage var stillingen 16-9 til København Håndbold. Forspringet holdt stort set halvlegen ud. Med et straffe i de sidste sekunder fik Odense Håndbold reduceret med et enkelt mål, og de to hold gik dermed i omklædningsrummet ved stillingen 18-12.

Anden halvleg lignede den første i de første 15 minutter. København Håndbold havde ikke de store problemer med at spille sig igennem det orange forsvar. Efter et kvarter var stillingen 25-18 til hjemmeholdet, og det så efterhånden sort ud for Odense Håndbold. I de sidste ti minutter vågnede de orange dog mere op. Selvom København Håndbold fastholdt føringen, åd Odense Håndbold sig ind på hjemmeholdet. Med fem minutter igen sendte Nycke Groot bolden i netmaskerne til 29-27, og sejren virkede pludselig inden for rækkevidde. Miraklet udeblev, og med slutcifre på 31-29 var det altså København Håndbold, der tog sejren og de to point.

Topscorer i kampen blev Mia Rej med ni mål, mens Stine Jørgensen med syv kasser blev topscorer for Odense Håndbold. Med nederlaget bytter de orange plads med københavnerne i tabelregnskabet for HTH Ligaen. Odense Håndbold ligger nu på en tredjeplads, mens København Håndbold ligger nummer to.

Næste og sidste opgave inden VM-pausen er på lørdag, hvor Odense Håndbold skal spille returopgør i Frankrig mod ESBF Besançon i Women’s EHF Cup.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app