ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold slutter grundspillet af med storsejr
14. marts 2019

Odense Håndbold slutter grundspillet af med storsejr

Det var sidste kamp i grundspillet i HTH Ligaen, der var på programmet onsdag aften i Odense Idrætshal. Odense Håndbold skulle møde Ajax København, som inden kampen lå på en 10. plads. Det blev en storsejr til de orange på 27-17, som var stærke i defensiven og i kontraspillet.

Af Nadja Bloch

Det var ikke en kamp med så stor betydning, der skulle spilles onsdag aften mellem Odense Håndbold og Ajax København i den sidste spillerunde i grundspillet. Det var dog ikke noget, man kunne mærke på fremmødet i Odense Idrætshal, hvor 1.835 tilskuere var mødt veloplagte op med Inferno i spidsen.  

Det var dog en noget målfattig start på kampen, hvor der skulle gå 4 minutter og 30 sekunder, før Freja Cohrt kunne score aftenens første mål. Der skulle gå 10 minutter, før gæsterne fra Ajax København fik sendt bolden i mål til stillingen 4-1. Herefter scorede de hvide fra Ajax København dog også tre gange i træk, og de kunne dermed udligne til 4-4 efter 14 minutters spil.

Derefter fulgtes de to hold godt ad, og især kontraspillet virkede for de orange. Det var da også med dette, at Suzanne Bækhøj kunne score to mål i slutningen af halvlegen og bringe Odense Håndbold foran 9-6. Med et velspillet sidste angreb inden pausen kunne Mie Højlund smide bolden i nettet to sekunder inden pausefløjtet lød, og de orange kunne gå i omklædningsrummet foran 11-7.

Anden halvleg startede med en scoring af Stine Jørgensen, men herefter kunne sjællænderne score tre gange i streg og dermed reducere til 12-10. Dette blev dog det tætteste gæsterne fra Ajax København kom på Odense Håndbold i anden halvleg. De orange begyndte ligeså stille at trække fra, og især en stærk defensiv og kontrascoringer var medvirkende til, at de efter 45 minutter kunne bringe sig foran 21-13 med en scoring af Ingvild Bakkerud.

Det sidste kvarter kunne de orange bruge på at bringe sejren sikkert hjem, og med en scoring i de sidste sekunder af Stine Jørgensen kunne Odense Håndbold sikre sig en storsejr på 27-17 og dermed slutte grundspillet af på bedst mulige vis.

Kampprogrammet for slutspillet vil blive fastlagt indenfor de kommende dage.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app