ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold klar til semifinalen
03. april 2019

Odense Håndbold klar til semifinalen

De orange er klar til semifinalerne, efter de tirsdag overbevisende besejrede København Håndbold. Det var en næsten fejlfri kamp for Odense Håndbold, der havde nemt ved at spille sig igennem det københavnske forsvar.

Der var topopgør i slutspilspulje 1 tirsdag, da Odense Håndbold ude mødte København Håndbold. Spænding blev der dog ikke meget af i kampen.

Stine Jørgensen startede, hvor hun sluttede i kampen i lørdags. Med et godt hug udefra satte hun kampens første mål ind. I de første minutter lukkede Tess Wester også fint af i målet og forhindrede københavnerne i at score. Efter fem minutters spil var stillingen 0-3 til Odense Håndbold.

Der skulle gå seks minutter, før København Håndbold fandt vej til målet. Odense Håndbold havde succes med både kontra, indspil til stregen, skud fra fløjene og skud fra bagkæden, og efter ti minutter måtte cheftræner for København Håndbold, Claus Mogensen, tage timeout. I det efterfølgende angreb blev det til en misset chance for København Håndbold og kontra i den anden ende til Odense Håndbold. Freja Cohrt sendte bolden i netmaskerne til stillingen 3-8.

Odense Håndbold øgede føringen til 6-12 efter et kvarters spil og kom også på 6-15, hvorefter Claus Mogensen igen måtte kalde tropperne sammen. København Håndbold kvitterede i første omgang med en scoring og fik i de sidste minutter af halvlegen pyntet lidt på tallene. Holdene gik til pause ved stillingen 16-22 til de orange.

Den trofaste fanklub Inferno havde hele første halvleg hjulpet de orange godt på vej, og lydniveauet fra de orange fans sænkede sig ikke ved anden halvlegs begyndelse. Odense Håndbold startede anden halvleg ud med to hurtige scoringer. København Håndbold brændte samtidig på Tess Wester, og fire minutter inde i halvlegen havde de orange udbygget føringen til 16-25. Kort tid efter blev timålsføringen en realitet ved stillingen 19-29.

Resten af anden halvleg bød ligesom den første på flot angrebsspil og fine redninger fra de orange. Odense Håndbold var flere gange også foran med elleve mål, men mod slutningen af kampen fik København Håndbold pyntet på resultatet. Odense Håndbold vandt dog sikkert med cifrene 32-40. Topscorere i kampen blev Debbie Bont, Anne Cecilie De La Cour og Stine Jørgensen, der hver nettede syv gange. Med sejren er Odense Håndbold sikret en plads i semifinalerne, og nu handler det derfor om at sikre førstepladsen i puljen.

Næste slutspilskamp er den 10. april, hvor de orange møder Nykøbing F. Håndboldklub på udebane. Inferno arrangerer udebanetur til kampen. Du kan læse mere om turen her.

Søndag venter endnu en spændende kamp, når Odense Håndbold møder Györi Audi ETO KC i kvartfinalen i Women’s EHF Champions League. Der er stadig få ledige pladser i hallen. Billetter kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app