ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold hentede endnu en sejr i Viborg
17. januar 2019

Odense Håndbold hentede endnu en sejr i Viborg

Odense Håndbold slog Viborg HK onsdag aften. Selvom kampen flere gange var meget lige, kunne de orange løbe med sejren og de to point efter 60 minutter.

Onsdag drog Odense Håndbold mod Jylland i jagten på endnu to point i HTH Ligaen. Onsdagens modstander var Viborg HK, og opgøret bød på høj intensitet og god fight fra begge hold.

Odense Håndbold kom godt fra start med et hurtigt mål fra Mette Tranborg og to scoringer fra Stine Jørgensen. Viborg HK fik dog hurtigt indhentet de tre mål, og efter fem minutter kunne de grønne udligne til stillingen 3-3. Viborg HK kom også foran 4-3, men denne føring fik Mette Tranborg, Jessica Quintino og Stine Jørgensen hurtigt manet til jorden. Efter ti minutters spil var stillingen 4-6 til Odense Håndbold.

Althea Reinhardt startede godt i målet og tog flere bolde i den første periode af kampen. Redningerne betød mål i den anden ende, og efter 12 minutters spil kunne Kathrine Heindahl gøre det til 4-8 til de orange.

Firemålsføringen til de orange fik Viborg-bænken til at tage timeout. Efter timeouten fik de grønne tilkendt et straffekast, som Ann Grete Nørgaard tog sig sikkert af. En fejl, et skud på stolpen og en udvisning til Nadia Offendal bragte Viborg HK tilbage i kampen. Efter godt 16 minutter var stillingen 7-8, og den lille føring til de orange var væk. Det fik Jan Pytlick til at kalde tropperne sammen. En storspillende Stine Jørgensen scorede efterfølgende til 7-10 og 7-11, og dermed fik Odense Håndbold igen skabt et lille hul ned til Viborg HK.

Efter en scoringspause på godt syv minutter sendte Line Haugsted bolden i målet for Viborg HK. Line Haugsted gjorde det også til 12-13 med to minutter tilbage af halvlegen og dermed var Viborg HK atter tilbage i kampen. Kort før pausefløjtet sendte Stine Jørgensen bolden i netmaskerne, og holdene gik dermed til pause ved stillingen 12-14.

Anden halvleg startede ud med en scoring fra Suzanne Bækhøj, og kort efter kom også Viborg HK på måltavlen i anden halvleg. Tess Wester startede i målet og bød ind med en redning på straffe.

Ti minutter inde i halvlegen var stillingen 18-19 til Odense Håndbold. Jan Pytlick kaldte til timeout, da Viborg HK udlignede til 19-19. Ingvild Bakkerud scorede til 19-21 og fik igen skabt et lille hul. Viborg HK bed sig dog fast i hælene på Odense Håndbold og scorede til 20-21.

Tess Wester havde fine redninger i målet, og med 13 minutter tilbage gjorde Mette Tranborg det til 21-24. Denne tremålsføring holdt, indtil der blot var fem minutter tilbage af kampen. Freja Cohrt øgede efterfølgende til 25-29, hvorefter Viborg-træneren, Jacob Vestergaard, tog timeout.

De sidste minutter i kampen var spændingsfyldte. Med halvandet minut tilbage sendte Viborg HK bolden i målet til stillingen 27-29, men det blev dog kampens sidste mål. Odense Håndbold kunne dermed hente sin 17. sejr på stribe og er stadig ubesejret i HTH Ligaen.

Næste opgave venter den 23. januar på hjemmebanen i Odense Idrætshal. Her kommer EH Aalborg på besøg, og du kan købe billetter til opgøret her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app