ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold fik sikker sejr over Skanderborg Håndbold
08. oktober 2019

Odense Håndbold fik sikker sejr over Skanderborg Håndbold

Odense Håndbold stod mandag aften overfor Skanderborg Håndbold, som lå nederst i tabellen efter seks kampe. Det var et udehold, som aldrig helt ville slippe taget om kampen, og som kæmpede for at følge med det orange hold. Odense Håndbold endte dog til sidst med at tage en sikker sejr på 31-26.

Af Nadja Bloch

Mandag aften stod de orange overfor Skanderborg Håndbold, som inden aftenens opgør lå nederst i tabellen med blot to point efter seks kampe i HTH Ligaen. Derimod lå Odense Håndbold i toppen, og det lignede dermed en overkommelig opgave for Odense Håndbold på hjemmebane.

Det blev en meget jævnbyrdig start på kampen, hvor de to hold fulgtes godt ad. Det var først ved stillingen 7-7, at de orange begyndte at trække en smule fra, og efter 18 minutters spil bragte Ingvild Bakkerud Odense Håndbold foran 10-7.

Gæsterne ville dog ikke gøre det nemt for fynboerne. Knap 10 minutter senere reducerede Skanderborg Håndbold til 12-11, og gæsterne var med i kampen igen. Odense Håndbold udbyggede dog føringen igen - især på grund af et solidt forsvar. Tess Wester sendte også bolden i netmaskerne på et tomt Skanderborg-mål, og da Stine Jørgensen sluttede halvlegen af med en scoring, gik Odense Håndbold i omklædningsrummet foran 15-12.

Efter en lille puster i pausen kom de orange ud med fuld fart og med bl.a. tre scoringer af Stine Jørgensen bragte de sig foran 21-14 efter blot syv minutters spil.

Skanderborg Håndbold fik reduceret en smule til stillingen 21-16 og senere til 22-18, men dette blev det tætteste, som holdet kom på de orange, der ligeså stille udbyggede føringen til 26-19 og 28-20 med otte minutter tilbage.

I de sidste minutter skiftedes de to hold til at få bolden i mål, og med en scoring i sidste sekund fra Skanderborg Håndbold endte kampen med en sejr til Odense Håndbold på 31-26 over de stærkt kæmpende gæster.

Topscorerne i kampen blev Stine Jørgensen med seks mål og Ingvild Bakkerud med fem scoringer.

Der venter en stor håndboldweekend den 11. og 12. oktober, når Odense Håndbold spiller mod DHC Slavia Praha i Women's EHF Cup, og du kan komme med til håndboldfesten i Otterup Idrætscenter for bare 50 kr. Billetter til begge kampe kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app