ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold ansætter to assistenttrænere
19. februar 2019

Odense Håndbold ansætter to assistenttrænere

Karen Brødsgaard og Kristian Danielsen er navnene på de to nye trænere, som skal assistere Jan Pytlick til den kommende sæson. Både Karen Brødsgaard og Kristian Danielsen starter som assistenttrænere fra sæsonen 2019/2020.

Odense Håndbold udvider trænerteamet. Fra næste sæson kommer trænerteamet i den fynske håndboldklub til at bestå af en cheftræner og to assistenttrænere. Karen Brødsgaard og Kristian Danielsen skal til den nye sæson assistere cheftræner Jan Pytlick på bænken. Karen Brødsgaard har underskrevet en kontrakt med Odense Håndbold for de næste tre år, mens Kristian Danielsen har underskrevet en toårig aftale.

Karen Brødsgaard leder til dagligt tropperne i EH Aalborg og har tidligere været assistenttræner for det svenske herrehold Alingsås. Derudover har Karen Brødsgaard spillererfaring fra håndboldbanen. Den tidligere stregspiller har blandt andet spillet for ligaklubber som Aalborg DH, Viborg HK og Ikast-Bording, inden hun stoppede karrieren i 2010. Karen Brødsgaard var også med til at vinde OL-guld i 2000 og 2004 med det danske kvindelandshold.

Om de nye udfordringer i Odense fortæller Karen Brødsgaard: ”Jeg glæder mig til at skulle arbejde med toppen af poppen inden for dansk håndbold. Odense Håndbold er et fedt projekt, og det er en klub, hvor der er styr på tingene. Jeg har jo analyseret på pigerne og holdet et par gange i denne sæson, og jeg ser frem til at være med til at bygge oven på det spil, som holdet har nu.”

Karen Brødsgaard fortsætter: ”Jeg glæder mig også meget til at blive genforenet med Jan Pytlick og blive en del af det trænerteam, som nu er sat. Der venter en masse spændende udfordringer, og jeg er sikker på, at vi sammen kan skabe et godt koncept og opnå nogle gode resultater.”

Kristian Danielsen er lige nu cheftræner i Skanderborg Håndbold, som ligger på en 11. plads i ligaen med 12 point. Cheftrænerjobbet fik Kristian Danielsen tilbage i 2017, og inden da var han tilknyttet som assistenttræner for klubben.

Om det nye assistenttrænerjob i Odense Håndbold fortæller Kristian Danielsen: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte. Odense Håndbold er jo et spændende projekt og en klub, der er på vej fremad, og det glæder jeg mig selvfølgelig til at blive en del af. Jeg glæder mig til at bidrage til holdet, klubben og trænerteamet, og så er det fedt at være en del af noget nyskabende i forhold til det trænerteam, som vi bliver.”

Cheftræner i Odense Håndbold, Jan Pytlick, er glad for den nye trio: ”Jeg synes, at det er en rigtig spændende trio, vi har fået sammensat. Kristian er cheftræner i Skanderborg Håndbold, har gjort det rigtig godt og er stadig ung. Karen kommer med stor erfaring - både fra hendes karriere som spiller, men også fra hendes virke som træner. Begge to kommer også fra cheftrænerjobs i ligaen og kender altså gamet. Det er en ny trio, som er stærk, og som kan være med til at udvikle vores spil og vores hold.”

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app