ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Ny aktionær i Odense Håndbold A/S
28. november 2019

Ny aktionær i Odense Håndbold A/S

Skov-Manniche ApS ved Karsten Skov Elnegaard bliver ny aktionær i ejerkredsen i Odense Håndbold A/S.

Odense Håndbold styrker ejerkredsen. Skov-Manniche ved Karsten Skov Elnegaard bliver ny aktionær i det fynske håndboldprojekt.

Bestyrelsesformand i Odense Håndbold, Jørn Bonnesen, fortæller: ”For til stadighed at have et stærkt ejerskab bag Odense Håndbold har bestyrelsen og ledelsen arbejdet på at udvide den nuværende aktionærkreds fra syv til ti, og det er nu lykkedes at få den første af disse på plads. Det glæder os at kunne byde velkommen i vor kreds til Skov-Manniche.”

Karsten Skov Elnegaard træder ind i håndboldselskabet som ligestillet aktionær med de øvrige aktionærer. Derudover er der indgået en sponsoraftale for tre år.

Jørn Bonnesen fortsætter: ”Foruden en styrkelse af kapitalgrundlaget, som i sig selv er vigtigt, betyder aftalen med Karsten, at der stadig er stor tiltro og opbakning til projektet, og samtidig kommer der helt nye kræfter til på ejerniveau, som også vil være med til at styrke og udvikle projektet.”

Ejer og stifter af Skov-Manniche og altså ny aktionær i Odense Håndbold, Karsten Skov Elnegaard, fortæller selv: ”Efter mit første møde med medarbejderne og de frivillige i Odense Håndbold forstod jeg, at her var der noget unikt i dagens Danmark - nemlig et team der ville det samme ’Odense Håndbold’. Det er en ånd, som jeg ikke har mødt mange steder siden min tid i bokseverdenen midt i 80’erne.”

Karsten Skov Elnegaard fortsætter: ”Der har løbende været en positiv dialog med Odense Håndbold om Skov-Manniches engagement i klubben. Da muligheden tilbød sig for at indtræde i ejerkredsen, var betænkningstiden ikke lang, og det er derfor med stor glæde, at Skov-Manniche nu indtræder som aktionær i Odense Håndbold. Jeg ser personligt frem til at være med til at løse de opgaver, der nu engang er med at drive et håndboldhold i toppen af den danske liga.”

Skov Manniche er en konsulentvirksomhed, der tilbyder ledelsesressourcer til entreprisestyring af større infrastrukturprojekter, primært Banedanmark-projekter.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app