ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Nederlag til sidste sæsons sølvvindere
21. september 2019

Nederlag til sidste sæsons sølvvindere

Lørdag eftermiddag blev orange til lyserød - Odense Håndbold mødte Herning-Ikast Håndbold og satte sammen med Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne fokus på brystkræftsagen. I kampens anledning var de orange trøjer skiftet ud med nogle lyserøde, og selvom det var en tæt kamp mod midtjyderne, måtte Odense Håndbold sande et nederlag på 24-26 mod et flot spillende Herning-Ikast-hold.

Af Nadja Bloch

Lørdag eftermiddag var den orange hule malet lyserød. Odense Håndbold satte sammen med Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne fokus på brystkræftsagen, og i den anledning løb Odense Håndbold på banen i lyserøde trøjer. På banen mødte Odense Håndbold sidste sæsons sølvvindere fra Herning-Ikast Håndbold.

Der var lagt op til et brag af en eftermiddag, hvor 1.909 tilskuere var mødt op i Odense Idrætshal. Det var da også et opgør med høj fart og mange scoringer i den første del af kampen. Efter blot fire minutter kunne Stine Jørgensen score til stillingen 3-3, og efter yderligere fem minutter sendte Nadia Offendal bolden i nettet og bragte Odense Håndbold foran 6-4.

Herefter begyndte Odense Håndbold dog at få det svært i begge ender af banen. Fejlafleveringer og fejl prægede angrebsspillet, mens Herning-Ikast Håndbold spillede sig igennem det lyserøde forsvar. Gæsterne fik derfor også vendt føringen til 7-10, hvorefter Jan Pytlick kaldte til timeout.

Efter timeout blev der rokeret rundt i begge ender af banen, og der kom mere styr på angrebsspillet. Althea Reinhardt i målet begyndte også at få nogle redninger, og det gjorde, at de lyserøde ligeså stille halede ind på gæsterne. Lige inden pausefløjtet lød, scorede Nathalie Hagman på kontra til 13-13, og de to hold gik dermed til pause helt lige.

Selvom anden halvleg begyndte med en Herning-Ikast-scoring, startede halvlegen også godt for Odense Håndbold. Der var kommet mere styr på fejlene, og da uret rundede 37 minutter, sendte Stine Jørgensen bolden i nettet til 17-14.

Kort herefter faldt en udvisning til Nycke Groot, hvorefter Herning-Ikast Håndbold fik mere plads i angrebet. Sabine Englert fik også scoret på et tomt Odense-mål, og det fik midtjyderne tilbage i kampen. Efter 41 minutters spil var kampen igen helt lige ved stillingen 17-17.

Fejl fik igen sneget sig ind i Odense Håndbolds offensiv, og Sabine Englert havde samtidig mange store redninger i HerningIkast-målet. Gæsterne bragte sig foran 19-22 med 10 minutter tilbage. Føringen formåede Odense Håndbold ikke at indhente, og dermed måtte de lyserøde indkassere et nederlag på 24-26.

Topscorerne i kampen var begge fra Herning-Ikast Håndbold; Stine Skogrand og Jeanett Kristiansen scorede hver syv mål. Fra Odense Håndbold blev topscorer Trine Østergaard, der sendte bolden i nettet fem gange.

Næste opgave for Odense Håndbold venter den 2. oktober på udebane mod Silkeborg-Voel KFUM. Næste hjemmebanekamp er den 7. oktober, hvor Skanderborg Håndbold gæster Odense Idrætshal. Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app