ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Mie Højlund og Althea Reinhardt forlænger med Odense Håndbold
18. november 2019

Mie Højlund og Althea Reinhardt forlænger med Odense Håndbold

Fremtidsplanerne er på plads for landsholdsspillerne Mie Højlund og Althea Reinhardt. Begge spillere forlænger deres kontrakter med fire år.

Når Mie Højlund og Althea Reinhardt rejser til VM i Japan, er der styr på fremtiden for de to spillere. Mie Højlund og Althea Reinhardt forlænger nemlig med Odense Håndbold frem til sommeren 2024.

Cheftræner i Odense Håndbold, Jan Pytlick, er glad for de to kontraktforlængelser: ”Jeg er rigtig glad for, at vi har kunne forlænge med Althea og Mie. Det betyder meget for vores fremtid, da de er nogle af de spillere, som vi vil bygge holdet op omkring i fremtiden. Althea er måske et af de største målvogtertalenter i Europa lige nu, og hun har vist enorm høj stabilitet i de sidste to sæsoner. Med hende og Tess Wester får vi et rigtig godt målvogterteam.”

Jan Pytlick fortsætter: ”Mie er en fantastisk dygtig all round-spiller, som er god i både forsvar og angreb. Hun er en komplet håndboldspiller, som også vil få stor betydning på vores hold i fremtiden.”

Om forlængelsen fortæller Mie Højlund selv: ”Jeg er utrolig glad for, at forlængelsen med Odense Håndbold er faldet på plads, så jeg kan tage til VM med styr på fremtiden. Odense er en klub med en fed hjemmebane og altid opbakkende fans, som jeg sætter stor pris på. Derudover er Odense en rigtig dejlig by, hvor jeg stortrives - ja ’Fyn er fin’.”

Om ambitionerne med klubben fortæller Mie Højlund også: ”Jeg er blevet præsenteret for høje sportslige ambitioner, som stemmer overens med mine egne håndboldmæssige ambitioner for fremtiden. Desuden er der styr på organisationen bag og sundhedsstaben, som fungerer rigtig godt.”

Også Althea Reinhardt glæder sig over forlængelsen med Odense Håndbold: ”Jeg utrolig glad og stolt over, at jeg kan blive i Odense håndbold. Jeg har været utrolig glad for min tid i Odense og ser frem til at kunne forsætte min udvikling i en klub, der har lige så store ambitioner som jeg selv. Jeg synes, rammerne i Odense har passet godt til mig som person, og jeg nyder at komme i hallen og spille kampe for sådan et fantastisk hjemmepublikum. Jeg glæder mig til endnu flere år i klubben, hvor vi sammen kan løfte vores fælles ambitioner.”

Mie Højlund er 22 år og har spillet i den orange trøje siden 2017. Althea Reinhardt er 23 år og har spillet i Odense Håndbold siden 2016. Begge spillere er som nævnt landsholdsaktuelle og med i Klavs Bruun Jørgensens landsholdstrup, som spiller sin første VM-kamp i Japan den 30. november mod Australien.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app