ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Kontrafase sikrede de orange pligtsejr
24. januar 2019

Kontrafase sikrede de orange pligtsejr

Onsdag aften tog Odense Håndbold imod ligaens sidsteplads fra EH Aalborg i Odense Idrætshal, hvor de orange sikrede sig sejr nummer 18 ud af 18 mulige i HTH Ligaen.

Af Nadja Bloch

Det var et opgør mod top og bund, der onsdag aften udfoldede sig i Odense Idrætshal. De orange fra Odense Håndbold skulle møde de hvide fra EH Aalborg, som ligger sidst i HTH Ligaen med 3 point.

Det lignede dog ikke et orange hold, der tog let på opgaven, som med en koncentreret og flot start hurtigt kunne bringe sig foran 3-0 efter 3 minutter, hvorefter EH Aalborg kaldte til timeout. Det hjalp dog ikke noget overfor et stærkt spillende Odense-mandskab, der med en hurtig og præcis kontrafase kunne score til stillingen 9-2, da haluret havde rundet 10 minutter.

Herefter faldt koncentrationen dog en smule, og efter et par skud på stolpen og nogle fejlafleveringer fik gæsterne fra Nordjylland reduceret en smule og kunne dermed holde sig inde i kampen. De to hold gik til pause ved stillingen 18-13 til de orange.

Det var odenseanerne, der kom bedst ud fra omklædningsrummet efter pausen, hvor de startede med to hurtige scoringer. Det var igen den en stærke kontrafase, der var grund til, at de orange kunne udbygge føringen, som efter 40 minutter hed 25-15 efter en scoring af Suzanne Bækhøj.

Koncentrationen faldt igen ca. et kvarter inde i anden halvleg, og små fejl sneg sig ind. Dermed kunne aalborgenserne reducere med scoringer af Laura Damgaard Lund, som den orange defensiv havde problemer med.

Det var dog aldrig en kamp, hvor føringen var i fare, og det blev til en komfortabel sejr til Pytlicks tropper, hvor især kontraspillet fungerede. Dermed endte kampen med cifrene 34-27 til Odense Håndbold, der derned stadig kan kalde sig ubesejret i HTH Ligaen.

Topscorerne i kampen blev Laura Damgaard Lund med 10 mål, mens Suzanne Bækhøj og Ingvild Bakkerud havde hver fem scoringer.

Næste opgave for Odense Håndbold venter lørdag, når den første kamp i hovedrunden i Women’s EHF Champions League skal afvikles. Modstanderen er Brest Bretagne fra Frankrig, og kampen spilles kl. 14.30. Du kan købe dine billetter til opgøret her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app