ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Første pointtab i HTH Ligaen
17. februar 2019

Første pointtab i HTH Ligaen

Lørdag eftermiddag kunne de orange byde gæsterne fra TTH Holstebro velkommen i Odense Idrætshal. TTH Holstebro, som ligger på en 9. plads i HTH Ligaen, blev det første hold i HTH Ligaen til at tage point fra de orange med et slutresultat på 25-25.

Af Nadja Bloch

Det var de hvide fra TTH Holstebro, som de orange fra Odense Håndbold skulle møde lørdag eftermiddag i Odense Idrætshal i det 22. opgør i HTH Ligaen. Det var et opgør, der startede godt for de orange, der lynhurtigt kom foran 5-1, hvilket tvang TTH Holstebro til at tage en tidlig timeout.

Dette fik gang i scoringerne for gæsterne, men de kunne stadig ikke holde de stærke odenseanere i den anden ende, som efter 15. minutters spil kunne score til 11-5 i et flot gennemspillet angreb. Dette forspring holdte de orange halvlegen ud, og med en scoring til sidst af Stine Jørgensen kunne Odense Håndbold gå til pause foran 18-11.

Det var dog to forvandlede hold, der kom ud fra omklædningsrummet, og det blev TTH Holstebro, som vandt de første fem minutter af anden halvleg med 2-5. TTH Holstebro kunne dermed reducere til stillingen 20-16. Derudover fik de orange også sværere ved at få bolden i mål i den anden ende, og på trods af nogle gode chancer blev der brændt på TTH Holstebros målmand Louise Egestorp, som løftede niveauet i anden halvleg.

Gæsterne fra TTH Holstebro holdte sig inde i kampen, og da haluret rundede 12 minutter, kunne de reducere til 21-19, hvilket fik Jan Pytlick til at smide det grønne kort og kalde til timeout. Dette hjalp dog ikke de orange, som stadig havde svært ved at finde vej til målet, og som også havde problemer i defensiven.

TTH Holstebro udlignede efter 22 minutter, da de scorede til 23-23, og et minut senere bragte gæsterne sig også foran for første gang i kampen ved stillingen 23-24.

Det blev en tæt afslutning på kampen. Mette Tranborg udlignede til 25-25 med 40 sekunder tilbage, men TTH Holstebro formåede ikke at udnytte de sidste sekunder, og dermed endte kampen uafgjort. TTH Holstebro blev dermed det første hold til at tage point fra Odense Håndbold i HTH Ligaen i denne sæson.

Topscorerne i kampen blev Mathilde Neesgaard med otte mål, Sarah Stougaard med syv mål og fra Odense blev det Nadia Offendal og Kathrine Heindahl med hver fem mål.

Næste opgave for de orange venter på onsdag, når Odense Håndbold møder Nykøbing F. Håndboldklub. Inferno arrangerer bustur til kampen. Du kan læse mere om tilmelding på Infernos Facebook-side her

Næste hjemmebanekamp er den 27. februar, hvor Aarhus United kommer på besøg. Billetter til denne kamp kan købes her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app