ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Flot anden halvleg sikrede orange sejr
07. september 2019

Flot anden halvleg sikrede orange sejr

Fredag aften tog Odense Håndbold imod Randers HK i Odense Idrætshal. Begge hold stod med to point på kontoen inden fredagens opgør, men det var de orange, der kunne tage begge point med fra kampen med en sejr på 27-23 efter en helt lige første halvleg.

Af Nadja Bloch

Fredag aften stod Odense Håndbold overfor gæsterne fra Randers HK i Odense Idrætshal, hvor 1.757 tilskuere var mødt op for at se tophåndbold. Tilskuerne fik da også noget at klappe ad, idet de orange kom godt fra start. Efter fire minutter steg Stine Jørgensen op og sendte bolden i nettet til stillingen 4-2 til Odense Håndbold.

Denne føring havde Odense Håndbold et godt stykke ind i første halvleg, hvor især flotte scoringer fra Nadia Offendal var medvirkende til, at de orange efter 15 minutter førte 11-6. Herefter valgte Randers Hks træner, Niels Agesen, at trykke på den grønne timeout-knap og kalde truppen til samling.

Snakken med spillerne viste sig at være et godt træk, for herefter scorede gæsterne fem gange i streg og udlignede dermed til 11-11 efter 20 minutter. Spændingen var tilbage i kampen, og spændingen varede halvlegen ud. Kort før pausefløjt scorede Sara Hald til 14-13, men de blå fra Randers var hurtige i den anden ende, og Jamina Roberts nåede lige akkurat at udligne til 14-14 inden fløjten lød.

Anden halvleg startede også jævnbyrdigt. Kronjyderne scorede til 17-16 efter 40 minutter på uret, men herefter vandt de orange en periode med 5-1 og havde dermed skabt en føring med cifrene 22-17 med et kvarter tilbage af kampen.

Især den orange offensiv fungerede godt, og også kontraspillet gav mange mål. Derfor kunne odenseanerne da også holde spændingen væk resten af kampen og kørte stille og roligt sejren hjem på trods af, at Randers HK fik reduceret med et par mål i de sidste minutter. Kampen endte 27-23 til de orange i en kamp, der bød på både spænding og flotte mål.

Topscorerne i kampen blev Freja Cohrt og Celine Sivertsen med hver seks scoringer.

Næste kamp for de orange er lørdag den 14. september, hvor turen går til hovedstaden, hvor Ajax København venter. Inferno arrangerer bustur til København. Læs mere her

Næste hjemmebanekamp er den 17. september, hvor Odense Håndbold spiller kvartfinale i Santander Cup mod Viborg HK. Vi vil fylde hallen til denne kamp, og derfor er alle billetter i hallen sat ned til 50 kr. Støt de orange i kampen om en plads i Santander Final4. Køb dine billetter her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app