ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Et tilbageblik på grundspillet: Orange tal og statistikker
25. marts 2019

Et tilbageblik på grundspillet: Orange tal og statistikker

Inden det for alvor går løs i slutspillet, vender vi blikket tilbage mod grundspillet og dykker ned i statistikkerne for både spillere, tv-seere og tilskuere.

Grundspillet er overstået, og det har bestemt været godkendt set med odenseanske øjne. Med en sikker førsteplads i grundspillet og 23 ud af 26 mulige sejre har Odense Håndbold allerede sikret sig to point, når slutspillet starter.

Topscorer for Odense Håndbold er Nadia Offendal, der samlet har scoret 78 mål for de orange i grundspillet. Efter Nadia Offendal kommer Kathrine Heindahl og Mette Tranborg, der begge har scoret 77 mål.

Odense Håndbold topper den totale redningsprocent for holdene i grundspillet med 38,36%. Særligt Althea Reinhardt har indtil videre stået en fantastisk sæson. Med en individuel redningsprocent på hele 45% topper hun suverænt listen over de bedste målvogtere i grundspillet.

Gennem grundspillet har Odense Håndbold haft hele ti forskellige spillere repræsenteret på Rundens Hold. Nadia Offendal topper listen for Odense Håndbold med tre optrædener på Rundens Hold. Dernæst kommer Althea Reinhardt, Kathrine Heindahl, Mette Tranborg og Sara Hald, som alle har været udvalgt to gange.

De orange spilleres gode præstationer mundede desuden ud i en historisk milepæl for Odense Håndbold. De orange havde, frem til 22. spillerunde, en sejrsstime på hele 21 kampe – en historisk rekord for Odense Håndbold.

Det er dog ikke kun i Odense Idrætshal, at de orange spillere udfolder deres håndboldevner. I den senest udtaget landsholdstrup er hele syv ud af 18 spillere fra Odense Håndbold. Det svarer til, at mere end hver tredje landsholdspiller til dagligt tørner ud for den odenseanske håndboldklub.

De orange har igennem grundspillet nydt godt af en suveræn opbakning fra tilskuere. Samlet set har 22.608 heppende tilskuere været i Odense Idrætshal og hjulpet Pytlicks tropper godt på vej i hjemmekampene. Odense Håndbold bliver på tilskuersiden kun overgået af Team Esbjerg.

De flotte tilskuertal betyder også, at Odense Håndbold har den højeste kapacitetsudnyttelse i grundspillet. De orange ligger nummer et på listen med en kapacitetsudnyttelse på 80,32%.

Fra de mange tilskuere zapper vi videre til de endnu flere tv-seere. Odense Håndbold har i grundspillet haft seks kampe, som er blevet vist på tv. Det samlede seertal for de seks kampe er 473.000. Det giver et gennemsnit på 78.833 seere pr. kamp i grundspillet. Odense Håndbolds 12 kampe i Women’s EHF Champions League er alle sendt på tv. Her er det samlede seertal 1.360.500, og det giver et gennemsnit på 133.375 seere pr. kamp.

Tager man et kig på det samlede seertal for både HTH Ligaen, Women’s EHF Champions League og Santander Cup, har over 2.400.000 seere fulgt de orange i tv. Det er vi både glade for og stolte over i Odense Håndbold. 

Se mere statistik på www.tophaandbold.dk

Husk også, at vi på lørdag tager hul på slutspillet på hjemmebanen. De orange spiller mod Nykøbing F. Håndboldklub, og billetter til denne kamp kan købes her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app