ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Endnu en comebacksejr til de orange
04. januar 2019

Endnu en comebacksejr til de orange

Årets første kamp blev en tæt affære. Efter en tæt og intens fight kunne Odense Håndbold tage sejren og de to point med hjem fra København.

Foto: Christoffer Borg Mattisson

Torsdag var der topopgør i Frederiksberg Hallerne. Ligaens etter og toer stod ansigt til ansigt – Odense Håndbold og København Håndbold skulle i krig.

I første halvleg kom københavnerne bedst fra start. Efter 11 minutters spil var stillingen 7-4 til København Håndbold. Odense Håndbold fik i første omgang indhentet det lille forspring og kom på 7-6 et minut efter. Herefter så københavnerne sig dog ikke tilbage. Kelly Dulfer startede med at gøre det til 8-6, og derefter avancerede København Håndbold til 9-6, 10-6 og 11-6. Fejlene var massive i det orange angreb, og efter 19 minutter var stillingen 12-6 til København Håndbold.   

Udover de mange fejl var en storspillende Emily Sando i målet også med til at forhindre de orange i at score. Althea Reinhardt bød også ind med fine redninger, og efter en scoringspause på godt otte minutter kunne Mie Højlund sende bolden i kassen. København Håndbold scorede dog hurtigt i den anden ende og gjorde det til 13-7.

Redningerne fra Sando fortsatte halvlegen ud, og det samme gjorde de tekniske fejl for de orange. Selvom Odense Håndbold flere gange prøvede at indhente københavnerne, sluttede første halvleg med en seksmålsføring til København Håndbold ved stillingen 16-10.

Anden halvleg startede ud ligesom den første. Sando havde store redninger i de første minutter, men måtte udgå af kampen på grund af en flænge i hånden. Seksmålsføringen for københavnerne holdt dog stadig et godt stykke ind i halvlegen. Efter ca. 45 minutters spil var stillingen 23-17 til København Håndbold.

De orange havde dog ikke tænkt sig at give op. Med to hurtige scoringer gjorde Odense Håndbold det til 23-19, hvorefter træner fra København Håndbold, Claus Mogensen, tog timeout. Snakken med spillerne hjalp dog ikke det store. København Håndbold brændte i det efterfølgende angreb, og i stedet reducerede Trine Østergaard i den anden ende.

Gode aktioner og bolderobringer i forsvaret var medvirkende til, at Odense Håndbold kom tilbage i kampen. Med ti minutter igen var stillingen 23-21, og da Nadia Offendal gjorde det til 23-22 lignende det endnu et comeback for de orange.

Efter endnu en brændt chance på et vipforsøg fra København Håndbold blev udligningen også en realitet ved en flot aflevering bagom ryggen fra Nadia Offendal til Freja Cohrt, som gjorde det til 23-23. København Håndbold havde en scoringspause på over ti minutter, inden Louise Føns på et straffe bragte København Håndbold foran med et enkelt mål. Etmålsføringen fik de orange dog hurtigt elimineret, og med fem minutter tilbage af kampen var stillingen 24-24.

Odense Håndbold fik holdt København Håndbold fra at score resten af kampen, og med to scoringer fra Mie Højlund i de sidste minutter kunne de orange gå sejrrige ud af opgøret. Kampen endte 24-26 til Odense Håndbold, som dermed stadig er ubesejret i HTH Ligaen. Topscorer blev Stine Jørgensen med seks mål.

Næste opgave for Odense Håndbold er den 9. januar på hjemmebanen i Odense Idrætshal, hvor Herning-Ikast Håndbold kommer på besøg. Der er stadig ledige pladser i hulen. Billetter til kampen kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app