ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHFCL: Odense Håndbold vinder i Frankrig
24. februar 2019

EHFCL: Odense Håndbold vinder i Frankrig

De orange sikrede søndag to point i Arena Brest, da holdet slog Brest Bretagne i Women’s EHF Champions League. Odense Håndbold vandt 29-24 over franskmændene.

Det var et vigtigt opgør, der ventede søndag, da Odense Håndbold mødte Brest Bretagne i Frankrig. København Håndbold vandt lørdag over Buducnost og havde altså inden de oranges opgør sikret sig to point i regnskabet for hovedrunden. Inden københavnernes sejr lå de to danske tophold lige i tabelregnskabet, og Odense Håndbold havde derfor hårdt brug for en sejr søndag i forhold til at holde kvartfinaledrømmene inden for rækkevidde.

De orange kom dog ikke godt fra start. Brest Bretagne viste storspil fra kampens begyndelse og bragte sig hurtigt foran. Den gode franske start rystede dog ikke Odense Håndbold, der langsomt kæmpede sig tilbage i opgøret. Ved halvleg var stillingen helt lige, og holdene gik til pause 13-13.

I anden halvleg fulgtes de to hold ad i de første par minutter. Holdene skiftedes til at bytte mål, og det lignede, at kampen ville blive tæt. De orange ville det dog anderledes. Efter ca. 40 minutters spil ved stillingen 17-17 trak Odense Håndbold fra franskmændene og så sig ikke tilbage. Et godt forsvar og nogle hurtige kontramål var medvirkende til, at Odense Håndbold sikrede sejren og de to point. De orange vandt 29-24 efter 60 minutters spil.

Topscorere i opgøret blev Ana Gros med otte mål, mens Mette Tranborg og Kathrine Heindahl nettede seks gange hver.

Med Odense Håndbolds sejr har de orange og København Håndbold dermed samme pointtal efter denne runde af Women's EHF Champions League. Du kan se den aktuelle stilling i gruppen her.

Næste kamp i turneringen er mod netop København Håndbold, og kampen bliver det endelige og afgørende slag om den vigtige fjerdeplads i gruppen, som udløser en billet til kvartfinalen. Opgøret spilles lørdag den 2. marts i Odense Idrætshal, og billetter til kampen kan købes her.

Inden da kommer Aarhus United på besøg i Odense Idrætshal onsdag den 27. februar. Køb dine billetter til denne kamp her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app