ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHFCL: Odense Håndbold taber hovedrundens sidste kamp
09. marts 2019

EHFCL: Odense Håndbold taber hovedrundens sidste kamp

Der var god fight fra Odense Håndbold, men Rostov-Don var for stærke i hovedrundens sidste kamp i Women’s EHF Champions League. Russerne vinder 25-19 efter 60 minutters håndbold.

Lørdag var der for Odense Håndbolds vedkommende dømt returopgør i Women’s EHF Champions League mod russiske Rostov-Don.

Russerne startede med bolden, og Tess Wester startede med en redning. Bolden sendte hun op ad banen på et langt udkast til Trine Østergaard, som scorede kampens første mål. Kort efter sendte Mie Højlund også bolden i netmaskerne og bragte Odense Håndbold foran 0-2. Også Susanne Madsen og Ingvild Bakkerud bød ind med fine scoringer i første halvleg og efter otte minutter var stillingen 3-5 til Odense Håndbold.

Rostov-Don viste dog også fint angrebsspil og bed sig fat i hælene på de orange. Efter 12 minutter udlignede russerne til 5-5, og kort efter var Rostov-Don også foran. Med god hjælp fra den russiske målmand Anna Sedoykina kom russerne også foran med to, tre og med fire efter en scoring på tomt mål til stillingen 11-7, efter Odense Håndbold havde forsøgt sig med 7-mod-6-spil.

Selvom de orange viste fint spil i både forsvar og angreb i den sidste del af første halvleg, holdt firemålsføringen til Rostov-Don halvlegen ud. Holdene gik til pause 14-10.

Anden halvleg startede med et stolpeskud fra Susanne Madsen. Selvom Tess Wester i første omgang reddede det efterfølgende skud fra den russiske bagkæde, formåede Odense Håndbold ikke at omsætte redningen til et mål. Rostov-Don rådede hurtigt bod på den brændte chance og sendte bolden i netmaskerne til stillingen 15-10.

Med to hurtige scoringer fik de orange reduceret til 15-12. En fejl fra Rostov-Don gav Odense Håndbold mulighed for at komme på minus to, men muligheden glippede for de orange. I stedet bevarede Rostov-Don med en scoring firemålsføringen fra pausen ved stillingen 16-12.

Halvvejs inde i anden halvleg øgede Rostov-Don føringen med fem ved stillingen 20-15, efter holdene havde byttet mål i en periode. Odense Håndbold svarede hurtigt tilbage og reducerede 20-16.

To frie chancer til Rostov-Don bragte russerne foran med seks. Jan Pytlick kaldte derefter tropperne sammen til timeout, og snakken med spillerne hjalp. To hurtige scoringer til Odense Håndbold røg i kassen, og firemålsføringen til Rostov-Don fra pausen var atter intakt.

Både Rostov-Don og Odense Håndbold havde svært ved at finde vej til målet mod slutningen af kampen. I de sidste minutter fik russerne dog sat et par kasser ind, mens Odense Håndbold rundede en scoringspause på næsten ni minutter. Ingvild Bakkerud gjorde det til 24-19 med to minutter tilbage af kampen. Rostov-Don lavede dog opgørets sidste mål, og kampen endte 25-19 til russerne.

Kampens topscorer blev Ingvild Bakkerud med ni mål, og hun blev samtidig kåret som kampens spiller. 

Resultatet af opgøret havde dog ikke den store betydning for nogle af holdene. Både Odense Håndbold og Rostov-Don er videre til kvartfinalen i Women's EHF Champions League. I kvartfinalen møder de orange det ungarske storhold Györ, som har vundet den anden gruppe i hovedrunden. 

Inden den europæiske kvartfinale skal Odense Håndbold dog afslutte grundspillet i HTH Ligaen. Det sker på onsdag, når Ajax København gæster Odense Idrætshal, og billetter til denne kamp kan købes her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app