ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHFCL: Nu venter returopgøret
12. april 2019

EHFCL: Nu venter returopgøret

De orange er i dag rejst med fly til Ungarn, hvor Györi Audi ETO KC venter lørdag i den anden kvartfinale i Women’s EHF Champions League.

Det er ikke mange dage siden, at de to hold sidst stod ansigt til ansigt I Odense Idrætshal. Lørdag sker det igen i AUDI Arena i Ungarn, når Odense Håndbold og Györi Audi ETO KC mødes i returopgøret i kvartfinalen i Women’s EHF Champions League.

I den første kvartfinale leverede Odense Håndbold et flot comeback efter at have været bagud med fem ved pausen. I anden halvleg fik de orange vendt kampen og med ti minutter tilbage var stillingen helt lige. Odense Håndbold havde tvunget den firdobbelte vinder af Champions League-trofæet ud i en næsten tolv minutter lang scoringspause og kom sågar også foran med et enkelt mål. Stine Oftedal fra Györi Audi ETO KC fik i de sidste minutter dog sat nogle vigtige kasser ind, og gæsterne fra Ungarn endte med at vinde kampen 28-29.

De orange har dermed stadig alle muligheder åbne for at spille sig videre til DELO Women’s EHF Final4, når returopgøret fløjtes i gang lørdag. Udebanen i AUDI Arena er dog altid svær, og i den første kvartfinale fik vi en god forsmag på, hvad 125 ungarske fans kan præstere - i AUDI Arena er der plads til 5500. Inferno var til kvartfinalen i Odense Idrætshal dog også med til at skabe den fantastiske, orange atmosfære, og også lørdag er fanklubben klar til at tage kampen op. De orange fans rejser med hotelbus og er klar til at sætte den orange scene i Ungarn.

I tiden mellem de to kvartfinaler er Ingvild Bakkerud blevet kåret som rundens stjerne i turneringen. Hele 11 mål satte hun ind, og den stærke, norske back var dermed kampafgørende for de orange. Vi håber, at Ingvild Bakkerud igen finder skudarmen frem lørdag, når den sidste kvartfinale løber af stablen. Det sker kl. 17.30, og kampen vises på DR2.

Husk også de oranges næste hjemmebanekamp den 16. april, når TTH Holstebro gæster Odense Idrætshal i slutspillet. Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app