ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHFCL: De orange spillede uafgjort mod København Håndbold
04. februar 2019

EHFCL: De orange spillede uafgjort mod København Håndbold

En tæt kamp med mange tekniske fejl. Odense Håndbold og København Håndbold spillede uafgjort i Brøndby Hallen.

Der var lagt op til et spændende opgør mandag, da de orange gæstede Brøndby Hallen i anden runde i hovedrunden i Women’s EHF Champions League. Både Odense Håndbold og København Håndbold havde brug for en sejr i kampen om at komme tættere på at vinde fjerdepladsen og dermed en billet videre til kvartfinalen i den prestigefyldte turnering.

Spændende blev det også. Odense Håndbold kom bedst fra start og bragte sig foran 1-3 efter ca. fem minutters spil. Den tidligere Odense-målmand Emily Sando startede dog også fint ud i målet, hvilket var medvirkende til, at København Håndbold hurtigt kom tilbage i kampen. Fejl i det orange angreb og fine redninger i københavnermålet resulterede i, at hjemmeholdet kom foran 7-4 efter tolv minutter, hvorefter Jan Pytlick så sig nødsaget til at kalde tropperne sammen.

Fejlene fortsatte hos Odense Håndbold, og efter et kvarters spil var København Håndbold foran med fire. En udvisning til Kelly Dulfer åbnede for det københavnske forsvar, og Mette Tranborg kunne sende bolden i kassen efter en længere scoringspause til Odense Håndbold. Kort inden den københavnske udvisning løb ud, bød Tranborg ind med endnu en scoring til stillingen 8-6.

Efter tyve minutters spil formåede de orange endnu engang at åbne for forsvaret og lavede en frispilning til Kathrine Heindahl på stregen. Det blev dog til en brændt chance på Emily Sando, der reddede dobbelt, efter bolden røg retur til Freja Cohrt, som også brændte sin chance.

Tess Wester blev i den anden ende skiftet ind og viste med det samme storspil i målet. Redningerne gav Odense Håndbold mulighed for at reducere, men fejlene blev ved med at opstå i det orange angreb. København Håndbold fik i stedet muligheden for at bringe sig foran med tre, og muligheden udnyttede københavnerne, som scorede til 10-7.

Selvom fejlene fortsatte, stod Tess Wester heldigvis sikkert i det orange mål og holdte Odense Håndbold inde i kampen. Freja Cohrt scorede på kontra til stillingen 11-9 efter 27 minutters spil. Med halvandet minut tilbage af første halvleg scorede København Håndbold på et indspil til stregen. Odense Håndbold havde mulighed for at reducere, men det sidste angreb blev ikke til noget, og holdene gik dermed til pause 12-9 til hjemmeholdet.  

Anden halvleg startede ud med endnu en teknisk fejl fra Odense Håndbold. København Håndbold derimod indledte halvlegen med en scoring til 13-9. De orange fik dog svaret hurtigt igen og kom efter scoringer af Jessica Quintino og Freja Cohrt på stillingen 14-13. Udligningen blev en realitet, da Stine Jørgensen bankede bolden i mål til 15-15.

Bedst som man troede, at de orange fik styr på spillet, dukkede fejlene op igen. En fejlaflevering fra Mie Højlund gjorde, at København Håndbold kunne bringe sig foran med to ved stillingen 17-15.

Tess Wester fortsatte dog storspillet i anden halvleg, og på et straffe udlignede de orange til 17-17 efter ca. 45 minutters spil. Kamilla Larsen blev herefter ramt af en udvisning, og selvom københavnerne også lavede tekniske fejl, kunne Odense Håndbold ikke bringe sig foran. I stedet kunne København Håndbold sende bolden i et tomt Odense-mål til stillingen 18-17. Københavnerne øgede også føringen til 19-17, hvorefter Jan Pytlick tog timeout.

Snakken med holdet hjalp på spillet. Odense Håndbold kunne kort efter reducere til 19-18, og de orange udlignede også ved stillingen 20-20. Efter endnu en stor redning af Tess Wester i målet havde de orange mulighed for at bringe sig foran for første gang siden starten af første halvleg. Muligheden glippede dog endnu engang på grund af en teknisk fejl, men Tess Wester gav med endnu en redning de orange en chance til, og denne gang kvitterede holdet med en scoring i den anden ende. Efter 52 minutter var Odense Håndbold foran 20-21.

I de sidste minutter af kampen skiftedes holdene til at bytte mål. Med et minut tilbage bragte københavnerne sig foran 24-23. Freja Cohrt svarede dog hurtigt igen, og selvom København Håndbold fik chancen for at afgøre kampen i det sidste angreb, spillede holdene uafgjort 24-24.

Odense Håndbold og København Håndbold deler altså pointene i anden runde i hovedrunden i Women’s EHF Champions League. Begge hold har nu fire point og kæmper fortsat på helt lige fod i kampen om fjerdepladsen i gruppen.

De orange skal allerede i krig i Women’s EHF Champions League igen på søndag, når de russiske mestre fra Rostov-Don gæster Odense Idrætshal. Denne kamp er nu endnu vigtigere, så hvis du ikke allerede har sikret dig din billet, så kan du gøre det lige her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app