ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
 • Se alle
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
EHFCL: Dansk håndboldbrag i Women’s EHF Champions League
03. februar 2019

EHFCL: Dansk håndboldbrag i Women’s EHF Champions League

To danske hold møder hinanden i anden spillerunde i hovedrunden. Mandag tørner Odense Håndbold sammen med København Håndbold i Women’s EHF Champions League.

Der er håndboldbrag i vente mandag, når to danske tophold mødes. De orange drager østpå mod Brøndby Hallen, hvor København Håndbold venter i den anden spillerunde i hovedrunden i Women’s EHF Champions League.

Det er et vigtigt og afgørende slag, der udspiller sig mandag. Begge hold har hårdt brug for pointene i hovedrunden, da det kun er de fire bedste hold i gruppen, som går videre til kvartfinalerne i turneringen. Lige nu kæmper Odense Håndbold og København Håndbold om den fjerde plads – begge hold har på nuværende tidspunkt tre point i hovedrundens tabelregnskab. 

København Håndbold kom videre til hovedrunden med tre point, mens Odense Håndbold blot gik videre med et enkelt. I det indledende gruppespil vandt København Håndbold over IK Sävehof både ude og hjemme, og københavnerne fik også en sejr over Brest Bretagne på hjemmebanen. Det blev dog til et uafgjort resultat mod franskmændene på udebane, og København Håndbold måtte også sande to nederlag til Rostov-Don i gruppespillet.

Odense Håndbold tabte i gruppespillet begge kampe til Buducnost, men vandt både ude og hjemme over Larvik HK. Det blev derudover til et uafgjort resultat og et nederlag til franske Metz Handball.

Både København Håndbold og de orange gik altså ind til hovedrunden med nogenlunde samme udgangspunkt. Inden mandagens hovedrundeopgør har Odense Håndbold vundet på hjemmebane over Brest Bretagne, mens København Håndbold tabte til montenegrinske Buducnost på udebane.

En sejr vil give begge hold et lille forspring i turneringens videre spil, og to point vil lune godt på kontoen i forhold til at holde liv i kvartfinaledrømmene.

Stillingen i hovedrunden ser således ud:

 1. Metz Handball: 9 point
 2. Rostov-Don: 9 point
 3. Buducnost: 8 point
 4. København Håndbold: 3 point
 5. Odense Håndbold: 3 point
 6. Brest Bretagne: 2 point

Du kan se mere på ehfcl.com. 

Opgøret fløjtes i gang mandag kl. 19.00 og vises på TV3 Sport.

Næste hjemmekamp i Women’s EHF Champions League er den 10. februar, hvor det russiske mesterhold fra Rostov-Don kommer på besøg i den orange hule. Der er stadig ledige pladser i hallen, så køb dine billetter til opgøret her

Kan du ikke vente så længe, spiller Odense Håndbold også mod Ringkøbing Håndbold i HTH Ligaen den 6. februar. Billetter til denne kamp købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app