ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange tabte i København
18. maj 2019

De orange tabte i København

Fredag drog de orange mod København og Frederiksberg Hallen for at spille returopgør i bronzekampen mod København Håndbold. Odense Håndbold kunne med en sejr eller et uafgjort resultat sikre medaljerne, men det blev København Håndbold der tog det andet stik i kampen om bronze.

Foto: Dan Eugen Photography

Der var dømt bronzekamp fredag, da Odense Håndbold og København Håndbold krydsede klinger.

Odense Håndbold kom bedst fra start. Efter godt fire minutters spil bragte de orange sig foran med to ved stillingen 2-4. Der gik dog ikke længe, før København Håndbold fik indhentet tomålsføringen - blot et minut efter var der udlignet til stillingen 4-4. Herefter fulgtes de to hold godt ad indtil midt i halvlegen, hvor hjemmeholdet fik skabt et lille hul ved stillingen 8-6. De orange hægtede sig fast på københavnerne, og det var først mod slutningen af første halvleg, at København Håndbold fik trukket yderligere fra. De to hold gik til pause ved stillingen 16-12.

Anden halvleg startede med to tekniske fejl, et brændt straffekast og en udvisning til Odense Håndbold. I den anden ende sendte København Håndbold bolden i netmaskerne, og de kunne dermed bringe sig yderligere foran 18-12. De orange forsøgte atter at hægte sig på københavnerne, og de to hold skiftedes da også i en periode til at score. De efterfølgende tekniske fejl fra Odense Håndbold kostede dog dyrt. 42 minutter inde i kampen var stillingen 25-17 til København Håndbold, der udnyttede fejlene fra de orange. Odense Håndbold kom ikke tilbage i kampen og fik aldrig lukket hullet til københavnerne, som tog sejren med cifrene 35-27.

Kampens samlede topscorer blev Trine Østergaard med ni mål, mens Jenny Alm med syv kasser blev topscorer fra København Håndbold. 

De to hold skal nu ud i et tredje og afgørende opgør om bronzemedaljerne, som spilles i Odense Idrætshal den 24. maj kl. 19.00. Vi vil male hulen orange, og derfor har vi sat billetpriserne ned i hele hallen. For bare 50 kr. kan du komme med til kamp - uanset om du vælger plads på langsiden eller kortsiden. Billetter til den tredje bronzekamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app