ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange startede ligasæsonen med nederlag
01. september 2019

De orange startede ligasæsonen med nederlag

Det var en varm lørdag eftermiddag i den orange hule, hvor Odense Håndbold tog imod de forsvarende mestre fra Team Esbjerg. Det blev en svær kamp for de orange, der i sæsonpræmieren endte med at tabe 25-28 til vestjyderne.

Af Nadja Bloch

Der var lagt op til et brag af en kamp, da Odense Håndbold bød de forsvarende mestre fra Team Esbjerg velkommen i den orange hule til det første ligaopgør i den nye sæson.

Det blev da også en hård start for de orange, da Estavana Polman lagde ud med at sende bolden i nettet to gange. Føringen havde Odense Håndbold svært ved at få indhentet igen, selvom de flere gange reducerede til bl. a. 2-3, 5-6 og 7-8.

Det var især Team Esbjergs målvogter Rikke Poulsen, som de orange havde svært ved at passere, og da Estavana Polman blev ved med at brillere i den anden ende, kom Odense Håndbold aldrig helt op på siden af esbjergenserne, der gik til pause foran 12-16.

Første halvleg sluttede med en udvisning til gæsterne, og de orange startede derfor anden halvleg ud i overtal. Dette formåede Odense Håndbold dog ikke at udnytte, og da de to minutter var gået, var stillingen 12-17 til gæsterne.

Herefter kom der fart i de orange, og Stine Jørgensen kunne efter yderligere tre minutter score til 16-19. Få minutter senere scorede Nycke Groot på straffe og reducerede til 18-19.  Efter 45 minutters spil kom Odense Håndbold helt op på siden af gæsterne, da Mie Højlund scorede på kontra og udlignede til 23-23. Udligningen rystede dog ikke gæsterne, som kort tid efter scorede til 23-25, hvorefter Jan Pytlick trykkede på time out-knappen og kaldte sin trup sammen til en snak. Dette gav dog ikke nøglen til at få indhentet de stærke vestjyder, og med kun 1,5 minutter tilbage kunne Team Esbjerg score til 25-28, hvilket også blev kampens resultat.

Dermed blev det til et nederlag i sæsonpremieren mod de forsvarende mestre i en kamp, hvor nye spillere - Nycke Groot, Nathalie Hagman og Katja Johansen - alle fik tid på banen i den orange trøje. Topscorer blev Trine Østergaard med syv mål, og Tess Wester i målet fik gjort et flot indhop med en redningsprocent på 43%.

Næste kamp for de orange er allerede tirsdag, hvor turen går til Viborg. Kunne du tænke dig at tage med Inferno og fanbussen, er der stadig ledige pladser. Læs mere her.

Næste hjemmekamp er fredag den 6. september, hvor Randers HK gæster Odense Idrætshal. Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app