ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange er klar til kvartfinalen i Santander Cup
16. august 2019

De orange er klar til kvartfinalen i Santander Cup

Efter en sejr i Aarhus torsdag over AGF er Odense Håndbold klar til kvartfinalen i Santander Cup. De orange trak hurtigt fra hjemmeholdet og tog en knusende sejr på 40-19 med hjem til Fyn.

Der var pokalkamp på programmet torsdag, da Odense Håndbold tog turen til Aarhus for at spille mod 2. divisionsholdet AGF.

Kathrine Heindahl blev kampens første målscorer, men begge hold kom fint fra start, og efter fem minutter var stillingen 3-4 til Odense Håndbold. Herefter tog den orange maskine fat, og Odense Håndbold fik skabt et lille hul ved stillingen 3-6 efter en scoring af debutanten, Katja Johansen.

Den orange føring blev større og større, som halvlegen skred frem. Efter ca. et kvarters spil var stillingen 4-10 til Odense Håndbold, hvorefter AGF tog timeout. AGF kom dog ikke tættere på de orange. Straffemål af Nadia Offendal og gode scoringer fra Ingvild Bakkerud, Kathrine Heindahl og Trine Østergaard var medvirkende til, at Odense Håndbold kunne gå til pause foran ved stillingen 10-19.

Trine Østergaard åbnede anden halvleg med en scoring og gjorde timålsføringen til en realitet. Mie Højlund fulgte trop og gjorde det kort efter til 10-21. Stillingen blev 10-23 til Odense Håndbold, før AGF igen måtte tage timeout.

Fire minutter inde i anden halvleg kom AGF også til scoringer, men Odense Håndbold blev ved med stille og roligt at øge føringen, og med et kvarter igen var de orange foran med 14 mål. Med fire hurtige mål i de sidste minutter satte Odense Håndbold også punktum for kampen, der endte med en storsejr på 19-40 til de orange. Topscorer blev Trine Østergaard, der sendte bolden i netmaskerne otte gange.

Sejren betyder, at de orange nu er klar til kvartfinalen i Santander Cup. Modstanderen kendes ikke endnu, da lodtrækning først finder sted senere på måneden.

Inden længe spiller de orange også første ligakamp i 2019/2020. Modstanderen i en første kamp er guldvinderne fra sidste sæson, Team Esbjerg. Hvis du ikke allerede har købt billet til kampen, så kan du gøre det lige her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app