ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
21 på stribe
14. februar 2019

21 på stribe

Odense Håndbold hentede endnu en sejr onsdag, da de orange vandt over Silkeborg-Voel KFUM. De første tyve minutter af kampen var tætte, men herefter fik Odense Håndbold slået et hul, og Silkeborg-Voel KFUM kom aldrig for alvor tilbage.

Onsdag drog de orange mod Jylland og JYSK Arena, hvor Silkeborg-Voel KFUM ventede i den 21. runde af HTH Ligaen. Også vores trofaste fanklub, Inferno, havde taget turen til Silkeborg og var klar til at bakke op om og støtte de orange. Med 45 mand satte Inferno den orange scene i JYSK Arena.   

Odense Håndbold startede kampen med tre fejl, og Silkeborg-Voel KFUM bragte sig derfor hurtigt foran 3-0. Først efter fem minutter kunne Mie Højlund få de orange på måltavlen, og efter seks minutter var stillingen 4-1 til Silkeborg-Voel KFUM. Odense Håndbold fik reduceret på et straffe, men blev kort efter ramt af en udvisning til Mette Tranborg. I det efterfølgende Silkeborg-angreb bød Tess Wester ind med en redning, og i den anden ende fik de orange straffekast igen, som Stine Jørgensen tog sig sikkert af. Efter ca. ti minutter var stillingen 4-3, og Odense Håndbold overlevede udvisningen og vandt undertalsperioden

Fejlene opstod herefter i begge ender af banen, men efter et mål af Kathrine Heindahl kunne de orange udligne til 4-4 en efter tolv minutters spil. Efter at have byttet mål et par gange kunne Odense Håndbold med to hurtige scoringer af henholdsvis Mette Tranborg og Freja Cohrt også bringe sig foran 5-7. Fejl og udvisninger fra Silkeborg-Voel KFUM gjorde, at Odense Håndbold fik slået et lille hul. Ingvild Bakkerud scorede til 5-8, hvorefter Silkeborg-bænken tog timeout.

Efter timeouten havde midtjyderne endnu en fejl, og de orange bragte sig yderligere i front 5-9 efter ca. tyve minutter. I de sidste minutter af første halvleg skiftedes holdene til at score og lave fejl. Halvlegens sidste mål blev sat ind af Silkeborg-Voel KFUM, der reducerede til 10-13 kort før pausefløjtet.

Althea Reinhardt startede inde i anden halvleg og indledte halvlegen med en redning. I den anden ende af banen scorede Mette Tranborg og bragte igen Odense Håndbold foran med fire mål.

Selvom de orange også øgede til 11-17, åd Silkeborg-Voel KFUM sig ind på den orange føring. Godt ti minutter inde i anden halvleg var differencen fra pausen intakt. Odense Håndbold var foran med tre, og kort tid efter reducerede midtjyderne også til 16-18. Stine Jørgensen scorede efter reduceringen dog hurtigt i den anden ende og bragte atter de orange foran med tre, hvorefter Silkeborg-Voel KFUM tog timeout.

Efter timeouten fik midtjyderne tilkendt et straffe. Sofie Bæk Andersen skød dog på stolpen, hvilket gav de orange mulighed for at øge føringen. Muligheden udnyttede Mie Højlund, som scorede til 16-20 med godt 17 minutter tilbage af kampen.

Herefter så de orange sig ikke tilbage. Mange fejl fra Silkeborg-Voel KFUM blev straffet med orange scoringer. Med ca. 13 minutter tilbage var stillingen 16-25 til Odense Håndbold. Silkeborg-Voel KFUM brød en næsten otte minutter lang scoringspause på et straffe til stillingen 17-25.  

I den sidste periode af kampen skiftedes holdene til at bytte mål. Kampen endte 22-29 til Odense Håndbold, og det blev altså heller ikke Silkeborg-Voel KFUM, der skulle tage point fra de orange i denne omgang. Odense Håndbold er dermed stadig ubesejret og har 21 sejre efter 21 kampe i ligaen. 

Topscorer i onsdagens opgør blev Sofie Bæk Andersen med syv mål. Orange topscorere blev Stine Jørgensen, Mette Tranborg og Mie Højlund, som alle nettede fem gange.

Næste opgave venter allerede lørdag, når Odense Håndbold på hjemmebane tager imod TTH Holstebro. Billetter til denne kamp kan købes her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app