ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
20. sejr i træk for Odense Håndbold
07. februar 2019

20. sejr i træk for Odense Håndbold

Onsdag var det igen et hold fra den nederste del af tabellen, som de orange fra Odense Håndbold skulle møde i den 20. runde af HTH Ligaen. Ringkøbing Håndbold var på besøg i Odense Idrætshal, og det endte med en komfortabel sejr på 35-22 til de orange, som dermed stadig er ubesejrede i ligaen.

Onsdag aften i Odense Idrætshal tog Odense Håndbold imod Ringkøbing Håndbold, som inden opgøret lå sidst i tabellen med fire point. Det var også de orange, der kom bedst fra start i opgøret, og efter ni minutter kunne Kathrine Heindahl bringe holdet foran 5-1. Det fik den vestjyske træner til at kalde til timeout. Herefter scorede gæsterne to gange i streg og kunne reducere til 5-3.

Herefter skiftedes de to hold til at sende bolden i mål, og da haluret rundede de 15 minutter, scorede Ringkøbing Håndbold til 9-5, hvorefter det var Jan Pytlicks tur til at kalde til timeout. Kort efter kunne gæsterne reducere yderligere til 9-8, og Ringkøbing Håndbold var dermed tilbage i kampen.

Det lykkedes dog de orange at holde hovedet koldt, og med fire scoringer af Ingvild Bakkerud i de sidste 9 minutter kunne Odense Håndbold gå til pause foran 16-11.

Anden halvleg startede med skiftende scoringer til de to hold, men fem minutter inde i halvlegen begyndte de orange ligeså stille at trække fra vestjyderne. Især overtalsspillet var koncentreret og blev dermed udnyttet til fulde, og det var medvirkende til, at Odense Håndbold kunne bringe sig foran 26-18 med 15 minutter tilbage af kampen.

Herefter så det ud til, at Ringkøbing Håndbold blev en smule trætte, og vestjyderne kunne ikke længere følge med Pytlicks tropper. Mathilde Schæfer satte kampens sidste scoring ind på straffe til 35-22, hvilket blev slutresultatet.

Odense Håndbold vandt dermed kamp nummer 20 ud af 20 mulige i HTH Ligaen. En kamp, hvor alle spillere på nær målmændene fik sat bolden i mål, og hvor en god anden halvleg sikrede en storsejr.

Topscorerne i kampen blev Ida Lagerbon med syv scoringer og Ingvild Bakkerud med seks scoringer.

Søndag venter et vigtigt opgør på den europæiske håndboldscene. Verdensstjernen Anna Vyakhireva og resten af det russiske storhold kommer på besøg i den orange hule, og der er vigtige point på spil i kampen om at nå kvartfinalen i Women’s EHF Champions League. Køb dine billetter til kampen her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app