ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
To vigtige point i topopgør
01. november 2018

To vigtige point i topopgør

Der var lagt op til et brag af en kamp, da de to tophold i HTH Ligaen mødtes onsdag aften i Odense Idrætshal. Team Esbjerg og Odense Håndbold leverede en spændende kamp med høj intensitet og en tæt afslutning, hvor Odense Håndbold trak det længste strå og vandt 24-23.

Af Nadja Bloch

Der var både fokus på håndbold i topklasse og på at støtte brysterne, da Odense Håndbold mødte ligaens nummer to, Team Esbjerg, i en næsten fyldt Odense Idrætshal, som i dagens anledning var forvandlet fra orange til lyserød.

Det blev en meget tæt første halvleg, hvor Team Esbjerg kom bedst fra start. Kampen startede ellers med en scoring af Freja Cohrt fra fløjen, men Team Esbjerg kom lynhurtigt op i den anden ende, hvor Line Jørgensen gjorde det til 1-1. Herefter scorede vestjyderne to gange i træk, så stillingen hed 1-3 efter fire minutter. Selvom Odense Håndbold startede kampen med at spille 7-mod-6 i angrebet, havde de svært ved at score på deres chancer.

Efter haluret rundede ni minutter, udlignede Freja Cohrt på kontra til stillingen 4-4. Bagefter kunne Team Esbjerg, med deres høje fart i andenbølgen, sende bolden i nettet tre gange i træk, og vestjyderne gjorde det dermed til 5-7. Herefter kaldte Pytlick til timeout, hvilket så ud til at virke. Odense Håndbold nettede bolden tre gange i træk og kom foran 8-7.

To scoringer af Team Esbjerg på et tomt Odense-mål fik Odense Håndbold til at droppe 7-mod-6 spillet igen og gå tilbage til det ordinære spil ved stillingen 8-9 til Team Esbjerg. Herefter skiftedes de to hold til at score, og ved pausen var stillingen 11-13 til Team Esbjerg.

Det blev en anden halvleg, hvor Odenses piger hele tiden var dem, der skulle indhente føringen. De gik fra stillingen 13-16 til 16-16 og herefter fra 16-19 til 20-20. Mange store redninger af Althea Reinhardt i målet på både kontra og straffe var medvirkende til, at Odense Håndbold blev ved med at komme tilbage i kampen.

I de sidste fem minutter af kampen lå føringen og vippede frem og tilbage, dog uden at Odense Håndbold kunne komme foran. Det var først med ti sekunder tilbage af kampen, at Mie Højlund sendte bolden i nettet, og bragte Odense Håndbold foran med 24-23, som også blev kampens slutresultat.

Kampen blev spillet foran 2227 veloplagte tilskuere anført af Inferno, som var med til at skabe en fantastik stemning i hallen. Pytlicks trup er stadig ubesejret i HTH Ligaen med 6 point ned til nummer to.

Topscorer i kampen blev Estavana Polman med syv scoringer, mens Mie Højlund og Freja Cohrt som hver sendte bolden i nettet seks gange.

Næste opgave for Odense Håndbold venter allerede søndag, hvor Larvik HK kommer på besøg i Odense Idrætshal. Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app