ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Tak for denne sæson
30. juni 2018

Tak for denne sæson

En hård start endte med en lykkelig slutning. Sæsonen 2017/2018 synger på sidste vers - en sæson fuld af gode oplevelser og gode resultater.

Mange øjne kiggede på Odense Håndbold i starten af sæsonen. Forventningerne fra omverdenen var høje, og drømmene internt var også store. En hård opstart med flere nederlag satte en lille dæmper på forventningerne. Det viste sig dog, at sæsonen fik en lykkelig slutning: Målsætningen om en semifinale blev indfriet, de orange fik en sølvmedalje om halsen, og klubben fik en adgangsbillet til Champions League. Drømmene gik i opfyldelse. 

Drømmene blomstrer videre, når vi kigger på tilskuer- og TV-tal. Sammenlagt har 56.935 tilskuere set Odense Håndbolds kampe på ude- og hjemmebane gennem sæsonen. Det er det højeste tilskuertal, hvis man kigger på totalregnskabet for ude- og hjemmekampe. 33.497 gæster har været forbi Odense Idrætshal, hvilket udløser en andenplads i forhold tilskuertallene på hjemmebane. Her bliver vi kun overgået af Team Esbjerg, som har haft 35.661 tilskuere på besøg.

TV-tallene er også vokset. Sidste sæson blev der vist ni Odense Håndbold-kampe på TV, mens der i denne sæson er blevet vist 20. Gennemsnitligt var der sidste sæson 67.055 seere til Odense Håndbolds kampe, og i denne sæson har der været 84.786 seere. Opbakningen omkring, interessen for og eksponeringen af Odense Håndbold er altså vokset betydeligt, og det er noget, vi sammen med resultaterne kigger tilbage på med stolthed.

Alt i alt har det været en mere end godkendt orange sæson, som nu tager sin ende.

En afsluttet sæson betyder i vores tilfælde desværre også farvel til to spillere. Både Stine Svangård og Pearl Van Der Wissel-Nielsen rejser ud på nye eventyr. Svangård fortsætter håndboldkarrieren i Frankrig, mens Pearl Van Der Wissel-Nielsen indstiller karrieren. Begge spillere har været med til at præge den orange kultur i Odense Håndbold og herfra skal lyde et stort held og lykke til dem begge.

I morgen vågner vi op til sæsonen 2018/2019, hvor nye oplevelser, nye projekter og nye kampe venter.

Du kan blive en del af den nye sæson ved at købe et sæsonkort til Odense Håndbolds kampe. Læs mere om og køb dit sæsonkort her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app