ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Svangård skifter Fyn ud med Frankrig
15. juni 2018

Svangård skifter Fyn ud med Frankrig

Den 33-årige bagspiller Stine Svangård stopper i Odense Håndbold. Nye eventyr venter i Frankrig i den nye sæson.

Odense Håndbold siger efter denne sæson farvel til deres rutinerede spiller Stine Svangård. Efter tre sæsoner i den fynske håndboldklub fortsætter karrieren nu i den franske klub Le Havre, som Stine Svangård har indgået en toårig aftale med.

Om den nye klub fortæller Stine Svangård: ”Le Havre eller HAC har store ambitioner. De er lige rykket ned i 1. division, men satser stort på fremtiden og er klar til at kæmpe sig op igen. De har bl.a. lavet aftaler med nogle brasilianere og nogle serbere. Jeg glæder mig til at skulle spille mig ind på holdet og i det hele taget spille mig tilbage i min håndboldkarriere.”

Stine Svangård har været glad for at være i Odense Håndbold, men glæder sig også til de eventyr, der venter i Frankrig: ”Det har helt klart været spændende at være med i Odense Håndbold og være en del af den udvikling, som klubben er inde i. Jeg har jo lidt været med fra starten, og det har været en spændende rejse. Al modstand gør også folk stærkere. Det har været hårdt at vende tilbage til holdet efter min graviditet – både fysisk og psykisk – hvor jeg gik fra at have meget spilletid til ikke at have så meget spilletid. Jeg glæder mig til at komme til en ny klub, hvor jeg kan vise lidt mere af mig selv og udvikle mig yderligere som håndboldspiller.”

Stine Svangård fortæller også: ”Det sitrer næsten helt i maven, når jeg tænker på at skulle afsted. Jeg har jo været i Frankrig før, og dengang skulle jeg kun tænke på mig selv. Nu har jeg en lille familie, som jeg også skal tage hensyn til, men vi kunne ikke sige nej, da jeg blev spurgt. Vi tror på det her eventyr, og vi glæder os til at skulle ud på denne rejse sammen.”

Cheftræner Jan Pytlick udtaler: ”Udover at Stine er en dygtig håndboldspiller, er hun også med til at skabe holdfølelse. Hun er fantastisk til at kitte holdet sammen, og det gælder både på og udenfor banen. Jeg ønsker hende alt mulig held og lykke i fremtiden.”

Stine Svangård er 33 år og blev i starten af sæsonen 2017/2018 mor til en lille pige. Hun kom til Odense Håndbold i 2015 og har tidligere spillet for KIF Vejen, SønderjyskE, Randers HK og franske Toulon. Nu går turen atter til Frankrig, hvor hun sammen med sin familie fortsætter sit håndboldeventyr.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app