ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Pytlicks tropper led et nederlag i den første DM-finale
20. maj 2018

Pytlicks tropper led et nederlag i den første DM-finale

Lørdag rejste Odense Håndbold tilbage til Fyn med et nederlag i bagagen. De orange blev slået 28-25 af København Håndbold, og fynboerne er nu tvunget til at vinde den anden DM-finale, hvis guldet skal i hus.

Af Sebastian Spangtoft

Den første DM-finale åbnede i et hæsblæsende tempo hos begge mandskaber. København Håndbold fik skabt den første føring på gode langskud og finurlige fløjafslutninger. Odense Håndbold kom dog hurtigt ind i kampen og kom både foran 3-4 og 4-5 på mål af henholdsvis Freja Cohrt og Stine Jørgensen.

Odense Håndbold var i førerposition langt henne i første halvleg, men havde problemer med at udvide forspringet og skabe et reelt hul ned til københavnerne. Omvendt havde København Håndbold lige så svært ved at passere og derved komme foran. Med en vidunderlig teknik bragte Jessica Quintino atter gæsterne foran – denne gang til 10-11.

Efterfølgende tog København Håndbold over. Mia Rej gjorde til 12-11, hvorefter Stine Knudsen på kontra øgede til 13-11. Det blev samtidig også den første to-måls føring og halvlegens sidste scoring.

De orange fik ikke just den bedste start efter pausen. På måltavlen stod det hurtigt 15-11 i københavnsk favør. Dog holdt Odense Håndbold hovederne kolde og kom forholdsvis hurtigt i gang med scoringerne, da bl.a. Nadia Offendal reducerede til 16-14 på straffekast.

Med på sidelinjen var der godt gang i de medrejsende og trofaste Inferno-fans. Desværre, om man så må sige, var de vidner til en kamp, hvor København Håndbold var i fuld kontrol. Jenny Alm bragte hjemmeholdet foran 19-15, mens Odense Håndbold havde svært ved at bryde igennem med noget faretruende. Derfor fandt Jan Pytlick også 7-mod-6-spillet frem i et forsøg på at åbne det københavnske forsvar.

Det blev ikke nemmere, da Mia Rej viste storspil og konstant udfordrede den fynske defensiv. Hun gjorde det til 23-18. Selvom Odense Håndbold og særligt Maja Jakobsen fik reduceret i slutminutterne, lykkedes det for København Håndbold at snuppe sejren med et slutresultat på 28-25.

De to hold skal nu møde hinanden på tirsdag i en udsolgt Odense Idrætshal i den anden DM-finale. Vinder de orange, tvinger de København Håndbold ud i en tredje kamp. Vinder eller får København Håndbold uafgjort, kan sjællænderne derimod lade sig hylde som danske mestre.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app