Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Orange storsejr i sidste ligakamp inden pause
15. november 2018

Orange storsejr i sidste ligakamp inden pause

Odense Håndbold fik onsdag aften en storsejr, da de tog imod HTH Ligaens nummer 11 fra Randers HK i Odense Idrætshal. Det var sidste ligakamp, inden der er julepause, og inden landsholdet drager til Frankrig.

Af Nadja Bloch

Det var sidste kamp i HTH Ligaen inden jul, da de orange onsdag aften tog imod ligaens nummer 11 fra Randers HK, som inden opgøret havde tabt deres seneste fem kampe i HTH Ligaen. Derimod stod Odense Håndbold med 13 sejre ud af 13 mulige.

Det var også Odense Håndbold, der kom bedst fra start i kampen, hvor de hurtigt kom foran 2-0. Randers HK kom dog tilbage, men kunne kun følge med til stillingen 3-3, og herefter begyndte de orange lige så stille at trække fra. En velspillende Tess Wester i målet i samarbejde med et solidt forsvar sørgede for, at de blå fra Randers havde svært ved at få bolden i nettet. Dermed kunne de to hold gå til pause ved cifrene 13-7.

I anden halvleg startede Randers HK ud med 7-mod-6 spil i angrebet i et forsøg på at dæmme op for det orange forsvar. Dette havde odenseanerne dog for det meste styr på, med et par undtagelser, hvor Tess Wester kunne slå til i stedet med store redninger.

Kronjyderne kom derfor aldrig op og truede Pytlicks tropper, som brugte anden halvleg til at udbygge føringen yderligere. Bland andet flere scoringer på et tomt Randers-mål var med til, at Odense Håndbold kunne trække en storsejr hjem, og med fem scoringer i træk til sidst fra de orange kunne de slutte kampen ved stillingen 34-20.

Topscorerne i kampen blev Nadia Offendal med otte scoringer, Ingvild Bakkerud med syv scoringer og Camilla Dalby, som nettede seks gange.