ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Orange sejr i tæt opgør
25. oktober 2018

Orange sejr i tæt opgør

Det blev en tæt affære, da Odense Håndbold tog imod gæsterne fra Nykøbing Falster Håndboldklub. De orange viste dog det største overskud og vandt 25-24 i en næsten fyldt Odense Idrætshal.

Af Nadja Bloch

Det var tilbage i vante rammer, at Odense Håndbold onsdag aften tog imod Nykøbing Falster Håndboldklub i Odense Idrætshal foran 2012 tilskuere. Gæsterne fra Nykøbing Falster Håndboldklub kom bedst fra start i kampen - efter 10 minutters spil stod der 3-5 til de gule. Den første del af kampen var præget af en del fejl i angrebet i begge ender, hvor holdene havde svært ved at komme igennem til scoringer. Men med en velspillende Althea Reinhardt i målet og en god anden bølge formåede de orange at indhente Nykøbing Falsters føring, og da kampen rundede de 15 minutter, var Pytlicks tropper foran med en enkelt ved stillingen 6-5. Herefter blev der kaldt til timeout fra Nykøbing Falsters bænk, og på trods af en scoring af Susanne Madsen til 7-5 indhentede Nykøbing Falster også hurtigt den orange føring. Med 1 minut og 30 sekunder tilbage af første halvleg udlignede de til stillingen 9-9. Det blev en intens første halvleg, hvor begge trænere måtte inkassere en advarsel, og hvor halvlegen sluttede af med en scoring af Suzanne Bækhøj fra fløjen til 10-9, hvilket også blev pausestillingen.

Anden halvleg startede med en scoring på kontra af Freja Cohrt til 11-9. Herefter fulgtes de to hold godt ad og skiftedes til at score i kampen. Da haluret rundede de 10 minutter, begyndte de orange at trække fra, og fire minutter senere var Odense Håndbold foran 18-13. Nykøbing Falster havde dog ikke i sinde at gøre det nemt for de orange, og efter den gule bænk begyndte at spille 7-mod-6, indhentede de det meste af den orange føring. Med kun to minutter tilbage af kampen stod der 24-23 til Odense Håndbold.

En scoring af Mette Tranborg med ét minut tilbage til stillingen 25-23 afgjorde reelt kampen. Den sidste scoring fra Nykøbing Falster havde ikke den store betydning, og slutresultatet endte 25-24 i en tæt og intens kamp, hvor begge hold manglede deres angrebsdirigenter Stine Jørgensen og Kristina ”Mulle” Kristiansen. Sejren bliver den tiende på stribe for Odense Håndbold. 

Topscorer i kampen blev Johanna Westberg med ni mål, mens Mette Tranborg og Mie Højlund hver satte fem mål i kassen.

Næste opgave for de orange er allerede lørdag den 27. oktober, hvor Odense Håndbold spiller ude mod Aarhus United. Næste hjemmekamp er onsdag den 31. oktober, hvor ligaens toer, Team Esbjerg, kommer på besøg i den orange hule. Hvis du ikke allerede har købt din billet til kampen, kan du gøre det her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app