ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Lørdag venter Santander Final4
28. december 2018

Optakt: Lørdag venter Santander Final4

Lørdag er der endelig håndbold på programmet igen. Odense Håndbold drager mod Esbjerg, Blue Water Dokken og klubbens første deltagelse i Santander Final4. Første modstander i semifinalen i pokalturneringen er hjemmebanedeltagerne fra Team Esbjerg.

Julen er overstået, og ventetiden er ved at være forbi. Imorgen går Odense Håndbold en fantastisk håndboldweekend i møde.

Den 29. og 30. december er der Santander Final4 i Blue Water Dokken i Esbjerg. De fire semifinalister er Team Esbjerg, Nykøbing F. Håndboldklub, Randers HK og Odense Håndbold. Det er første gang, at de orange er med i Santander Final4, og modstanderen i semifinalen er værterne fra Team Esbjerg.

Team Esbjerg har et stærkt hold med mange store profiler. Holdet tæller blandt andet navne som Sandra Toft, Line Jørgensen, Kristina Liscevic, Sanna Solberg og Estavana Polman, der netop er vendt hjem med en bronzemedalje om halsen, som hun vandt sammen med det hollandske landshold ved EM i Frankrig. Klubben har også netop forlænget sin kontrakt med den stærke, norske stregspiller Vilde Ingstad og for få dage siden kom det frem, at Team Esbjerg har hentet den rutinerede, norske spiller Marit Malm Frafjord, der startede træning i går den 27. december.

Udover hjemmebanefordelen og det stærke holdkort har Team Esbjerg også pokaltitlen fra sidste år med i bagagen til lørdagens kamp. Holdet slog sidste år København Håndbold i finalen og ved altså, hvad der skal til for at gå hele vejen.

Odense Håndbold er dog klar til at tage kampen op mod de stærke esbjergensere, og de orange har også gode erfaringer med at slå Team Esbjerg i nogle spændende kampe. Holdene spillede nogle hæsblæsende semifinaler op til DM-finalen i sidste sæson, hvor de orange trak det længste strå i den tredje og afgørende kamp. I efteråret slog Odense Håndbold også vestjyderne, da de orange på hjemmebanen i Odense Idrætshal i de sidste sekunder vendte kampen til egen fordel og vandt med et enkelt mål.

Der er altså lagt op til det store håndboldbrag, når de orange og Team Esbjerg tørner sammen lørdag i semifinalen i Santander Final4. Inferno er som altid med på lægterne og er klar til at heppe på de orange. Inferno kæmper også mod de andre fanklubber udenfor banen, når de er med i Fan Battle, hvor de forskellige fanklubber for de deltagende hold konkurrerer i forskellige discipliner. Foruden de gode håndboldkampe er der altså også sjove aktiviteter og oplevelser før, under og efter kampene. 

Odense Håndbolds kamp mod Team Esbjerg spilles kl. 16.00, mens Randers HK og Nykøbing F. Håndboldklub spiller den første semifinale kl. 13.30. Begge kampe vises på TV 2.

Søndag skal taberne i semifinalerne møde hinanden i kampen om tredjepladsen, mens vinderne skal spille finale og kæmpe om trofæet. Kampen om tredjepladsen vises på TV 2 Sport, mens finalen vises på TV 2. Kampene spilles hhv. kl. 13.30 og kl. 16.00 søndag den 30. december.

Der er stadig ledige pladser tilbage i i Blue Water Dokken til kampene i Santander Final4. Billetter til kampene kan købes her.  

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app