ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold spiller deres første hjemmekamp i Women’s EHF Champions League i Sparekassen Fyn Arena
11. september 2018

Odense Håndbold spiller deres første hjemmekamp i Women’s EHF Champions League i Sparekassen Fyn Arena

Odense Håndbold skifter hjemmebanen i Odense Idrætshal ud, når holdet spiller deres første hjemmekamp i Women’s EHF Champions League 2018/2019. Til denne kamp bliver hjemmebanen Sparekassen Fyn Arena.

Når Odense Håndbold spiller mod Metz Handball i Women’s EHF Champions League 2018/2019 bliver det ikke i vante rammer. Hjemmebanen i Odense Idrætshal skiftes ud med en større scene - den første hjemmekamp i turneringen spilles i Sparekassen Fyn Arena.

Årsagen til skiftet er, at der i Odense Idrætshal i uge 41 og 42 er forberedelser til og afvikling af den store, prestigefyldte badmintonturnering Denmark Open.

Odense Håndbolds direktør, Lars Peter Hermansen, glæder sig til at spille i de nye rammer: ”Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan spille den første hjemmekamp i Odense Idrætshal, men vi glæder os samtidig over, at vi nu har muligheden for at samle endnu flere tilskuere til håndboldfest i Odense og på Fyn.”

Lars Peter Hermansen fortsætter: ”Det er første gang i Odense Håndbolds historie, at man spiller med i Champions League. Vi arbejder med et projekt, vi kalder MÅL4000, der simpelt går ud på, at vi skal fylde Sparekassen Fyn Arena. Vi håber, at alle i Odense og på Fyn vil være med til at bakke op om dette projekt og hjælpe os med at fylde arenaen.”

I Odense Idrætshal er der plads til ca. 2400 tilskuere, mens der i Sparekassen Fyn Arena er plads til ca. 4000. Kampen mod Metz Handball spilles søndag den 14. oktober 2018.

Kampen mod Silkeborg-Voel KFUM den 11. oktober kommer også i karambolage med afviklingen af Denmark Open og spilles derfor i Paarup Hallen.

Sæsonkortholdere, Inferno-fans og andre faste tilskuergrupper til Odense Håndbolds kampe får tildelt et område i Sparekassen Fyn Arena og Paarup Hallen, hvor man må sætte sig efter først til mølle-princippet. Det betyder, at sæsonkortholderne frit kan sætte sig inden for dette område, hvor der selvfølgelig vil være plads til alle. Området spærres af, så andre tilskuere ikke kan købe og sætte sig på disse pladser. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app