ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold sikrede sig ny finalechance
09. maj 2018

Odense Håndbold sikrede sig ny finalechance

I et nervepirrende opgør lykkedes det for Odense Håndbold at fremtvinge en tredje semifinale mod Team Esbjerg. De orange piger vandt 21-24.

Af Sebastian Spangtoft

Der var en helt anden gejst og vilje over Odense Håndbold i begyndelsen på kampen – set i forhold til den første semifinale i Odense Idrætshal. Efter fire minutter prøvede de orangeblusede sågar noget, som de ikke gjorde i den første kamp. De kom nemlig foran med 1-2 på kontramål af Trine Østergaard.

Midtvejs i første halvleg var det tydeligt, at det fynske angrebsspil havde fundet hinanden. Særligt Mie Højlund var velspillende og drev gæk med esbjerggensernes forsvar af flere omgange. Også Mette Tranborg havde fået indstillet kanonen og bragte Odense Håndbold foran 6-8. Team Esbjerg viste dog ligeledes gode takter og havde særligt succes med stregspillet, hvor Mette Gravholt og Vilde Ingstad voldte store problemer for Odense Håndbolds forsvar.

Efterfølgende overtog Team Esbjerg teten. Odense Håndbold løb ind i angrebsproblemer og scorede ikke i omkring syv minutter. Det benyttede Team Esbjerg sig af og bragte sig foran med to. Mette Tranborg fik brudt scoringspausen og reducerede til 12-11. Jesper Jensens mandskab fik dog yderligere scoret, og pausestillingen blev dermed 13-11 til Team Esbjerg.

Det var med bulder og brag, at Odense Håndbold kom tilbage fra omklædningsrummet. Fire kasser i træk scorede Pytlicks tropper, som hurtigt inde i anden halvleg var i førersædet. Kamilla Kristensen øgede til 17-22, og en tredje semifinale var inden for rækkevidde.

I første halvleg måtte Team Esbjergs Ida Bjørndalen udgå med en skade, og hun kom ej heller tilbage i kampen. Det kunne ses i hjemmeholdets spil. Specielt i angrebsspillet, hvor Team Esbjerg havde svært ved at passere Emily Sando. Ikke desto mindre kæmpede Team Esbjerg sig tilbage i kampen. Anne Brinch-Nielsen reducerede til 21-23 med tre minutter igen, og der var for alvor lagt op til en afslutning af gyserkarakter.

Team Esbjerg havde muligheden for at komme endnu tættære på, men forspildte deres chance. Med ét minut igen lukkede Mie Højlund kampen med sin sjette scoring til slutresultatet 21-24.

Odense Håndbold og Team Esbjerg skal nu ud i en tredje og afgørende semifinale. Kampen spilles i Odense Idrætshal på lørdag d. 12. maj, og du kan købe dine billetter her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app